Harry Potter 6 kommer ut november 2008

Video: Harry Potter 6 kommer ut november 2008

Video: Harry Potter 6 kommer ut november 2008
Video: JK Rowling Is BANNED From The Harry Potter Reunion.. Here's Why! - YouTube 2023, November
Harry Potter 6 kommer ut november 2008
Harry Potter 6 kommer ut november 2008
Anonim
Image
Image

Daniel Radcliffe måste vara lite besviken allt han vill göra är att ta av sig kläderna och sticka en massa hästar i ögat med en metallpinne, men han fortsätter att få höra för att fortsätta göra dem vända Harry Potter filmer.

Även om det nya Harry Potter film - Harry Potter och Phoenix Phoenix Order - har bara börjat spela in för sin release nästa år, har Warner Bros meddelat ett utgivningsdatum för Harry Potter film som kommer ut efter det. Harry Potter och Halvblodsprinsen kommer att släppas på Thanksgiving weekend 2008, då har du glömt det Dumbledore dör i slutet av det, så det blir en trevlig överraskning.

I teorin bör detta vara en av de tystaste tiderna för Harry Potter Nyheter. Nästa Harry Potter filma, Harry Potter och Phoenix Phoenix Order, kommer inte vara ute för ett annat år och JK Rowling försöker hitta tiden mellan att bli arg på mager modeller och stör Stephen King för att sluta skriva finalen Harry Potter bok. Men varje dag är det Harry Potter detta och Harry Potter den där.

Senast har vi lärt oss det Harry Potter och Phoenix Phoenix Order kommer stjärna Helena Bonham Carter som Bellatrix Lestange, vem hon är. Vi har lärt oss att JK Rowling är redo att döda två stora Harry Potter tecken och vi har lärt oss att Daniel Radcliffe inte tycker om något annat än att delta i en liten, naken hästögning framför en publik av främlingar. Och nu har vi lärt oss att filmen av Harry Potter och Halvblodsprinsen har ett släppdatum även innan filmen innan det slutar skjuta.

Enligt rapporter Harry Potter och Halvblodsprinsen, vars bok sålde 250 000 exemplar i sin första timme för publicering, har ett utgivningsdatum den 21 november 2008 - Thanksgiving weekend. Harry Potter regelbunden Steven Kloves kommer att skriva manuset, även om det inte finns någon regissör knuten till filmen än.

Men varför den snabba vändningen mellan Order of The Phoenix och Halvblodsprins? Enkel; ju snabbare den Harry Potter filmer görs, desto mindre löjliga Daniel Radcliffe ser ut som en trollkarl. Även om - låt oss möta det - när JK Rowling har skrivit den sista Harry Potter boken och den är anpassad till ett manus och en regissör har hittats och saken har spelats in, Daniel Radcliffe kommer ändå att vara en 38-årig man, så det är säkert ingen mening som rusar så mycket.

Läs mer:

Ett datum för Harry Potter - IGN

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: