hecklerspray Horoscopes - 21-27 mars

Video: hecklerspray Horoscopes - 21-27 mars

Video: hecklerspray Horoscopes - 21-27 mars
Video: A BEAUTY WEBSITE GUIDE - YouTube 2023, November
hecklerspray Horoscopes - 21-27 mars
hecklerspray Horoscopes - 21-27 mars
Anonim
Image
Image

vattumannen 21 januari - 19 februariBilliga droger som inte skär det längre? Fortfarande längtar efter något mer? Kan inte helt squash den lilla rösten inuti som säger "allt är skit"? Tja, även om det är sant att allt är skit, hitta nöje i små saker, läs mer, gör saker du normalt inte skulle göra. Var levande. Om inte, gör dig själv nu. Shotgun ägare kommer att berätta att du måste dra avtryckaren med din storåra om du blåser dina hjärnor ut.

Inte en vattenman? Du måste se efter hoppet för alla de andra horoskopskyltarna …

fiskarna 20 februari - 20 mars Åh, kommer ner efter en galen fånig födelsedag! Du har drack skott! Wow! Du hade något nytt när du gick ut! Du blev lämnad att känna sig tom genom att antingen skoja sig själv att du är speciell eller tom för att kasta upp billig sprutning. Läs detta igen om en år, och deja-vu kommer in du ledsen förutsägbar värld. Sortera ut det, du får planeterna att känna sjuk.

väduren 21 mars - 20 april Bill Cosby kan ha misshandlat några damer i hans tid (påstått), men det betyder inte att du kan göra detsamma. Kopiera hans dansdrag av alla betyder, men glida inte saker i människors drycker. Det är inte på. De kosmos rekommenderar att du ser till Theo Huxtable för inspiration.

oxen 21 april - 21 maj Jag har pratat med stjärnorna. Jag har verkligen. Tydligen, denna vecka, du förtjänar inte ett horoskop. Kolla om du vill. Russel Grant har ritat a tom den här veckan också.

tvillingarna 22 maj - 21 juni Förbered dig för det alla viktiga datumet i veckan? Tja, med Saturnus I dina troper måste du komma ihåg att gnugga meddelandet från din hand som säger "Kom ihåg - köp kondomer". Om ditt datum ser det, kommer de att springa som jävla.

cancer 21 juni - 23 juli Lycka är något som har övergivit dig, är det inte? Du är välsignad med Kris AcabusiSkratta, och du ser ut som om du har ramrat på en BMX. Du sjunger som en flammande gås och går som en skinnlös apa. De universum bekräftar detta.

lejonet 24 juli - 23 aug Med Leo Sayer flirta med diagram framgång igen, bör du ta det som en skylt. Om du är villig att hoppa på någon bandwagon, oavsett din moral, då är du fri från alla de idiotiska kvinnorna på ditt kontor ringer dig namn varje gång du går till varuautomaten. Kom ihåg, drick mycket vatten på jobbet, för att gå på toaletten är en perfekt ursäkt för en skiva.

Jungfrun 24 augusti - 23 september Något är rått i Danmarks stat. Vi pratar inte om de karikatyrerna, helvete nej, men dina underkläder. De är inte så mycket skid märken, men hjulspinn. Lilla björnen räknar med att du borde kunna torka upp efter dig själv nu. Om inte, använd en blöja.

vågen 24 september - 23 oktober Ser du livet som ett glas som är halvt eller halvt tomt? Den hängande Glober på mjölkigt sätt tror att din framtid inte är av dessa. Den där I själva verket har du krossat ditt glas och börjat äta de skurkade redan. Upp med hakan.

skorpionen 24 oktober - 22 november "Det blir varmt här, så ta av alla dina kläder" sang Simon Weston. Orden kommer att ringa i öronen när du är generad på misstag du har gjort (om det är på jobbet eller med en älskad) du spola och bränna vid kinderna. Planeterna innebär att du ska skingra något begrepp av förlägenhet genom att ha en laissez-faire attityd till livet, gå runt naken från midjan ner och proklamerar "Jag kunde helt enkelt inte ge en jävla vad andra tycker om". Var glad med dig själv, och gör inte låt bastarderna slipa dig ner.

skytten 23 november - 21 december Med solen låg i himlen och dagarna blir längre, blir du glad att veta att detta hemska kalla väder sakta blir till regn. Vad ska man göra? Jag uppfann inte den regniga dagen, men jag har det bästa paraply. Så? Köp ett paraply. Dumhuvud.

stenbocken 22 december - 20 januari Det är dags att du stod upp för dig själv verkligen. Du kan inte gå genom livet tänker saker blir bättre. Du borde ta en chans. Gör din egen tur. Om du inte gör det kommer det att bli ett liv ouppfyllt, det gör du dö (vi alla gör) och tänka upp vittigt kom tillbaka en vecka för sent. Stå upp och räknas.

[berättelse av Mof Gimmers]

Rekommenderad: