Dölj! Geri Halliwell är ensam igen och vill ha ditt frö!

Video: Dölj! Geri Halliwell är ensam igen och vill ha ditt frö!

Video: Dölj! Geri Halliwell är ensam igen och vill ha ditt frö!
Video: Jag hoppas det ALDRIG händer igen... - YouTube 2023, Oktober
Dölj! Geri Halliwell är ensam igen och vill ha ditt frö!
Dölj! Geri Halliwell är ensam igen och vill ha ditt frö!
Anonim
Image
Image

Springa! Dölj! Anka för omslag! Geri Halliwells livmoder är på prowl och det kräver att en av dina penisägande plebs sätter några svimmare uppe för att göra det möjligt för henne att få en bebis, som hon vågar och viskar sinisterligt till den tills den går hemifrån i åldern 15 år.

Se, Ginger Spice har delat upp från pojkvän Henry Beckwith på grund av sin festa livsstil. Beckwith vill festa som om det är 1999 och Geri vill sitta ner som det är 1957.

Och eftersom de båda fastnade i olika år bestämde sig sångaren för att avsluta sitt tvååriga förhållande. Hon vill ha barn. Han vill ha Babycham. Det var aldrig någonsin att gå på jobbet var det?

Beckwith har ett aristokratiskt namn, vilket är praktiskt eftersom han verkligen är en stinkande blueblood. För en man som älskar att para (han säger förmodligen det och inte på ett ironiskt sätt) var han märkbart frånvarande från Geri s 39: e (som skojar hon?) Födelsedag shindig över helgen, och det verkar som om det är allt över.

Hur kommer vi att klara? En källa som går med i elände säger:

"Geri kom till insikten att saker inte skulle fungera med Henry. Åldersgapet innebar att han hade ett vandrande öga när det gällde andra kvinnor och han var intresserad av att festa. Hon litar inte på honom."

Så Beckwith vill ha sex, snabbt och löst och Geri vill ha en bror eller syster till fyra år gammal dotter Bluebell Madonna, som verkligen har det mest olyckliga namnet.

Geri har sagt tidigare:

? Jag älskar att vara en mamma, även om jag måste säga att jag känner att jag är mer i mitt element nu, att Bluebell är lite äldre. Jag njuter av det här steget mer än barnets del eftersom jag kan interagera med Bluebell. Det är fantastiskt att ha en dotter."

Se? Spädbarn är skräp. Todders är kung.

eller gå med i vår Facebook-grupp eller köp en av våra stora t-shirts!

Rekommenderad: