Hur mycket gör Casting of Thrones Game?

Video: Hur mycket gör Casting of Thrones Game?

Video: Hur mycket gör Casting of Thrones Game?
Video: Kit Harington's Never-Before-Seen Game of Thrones Audition - YouTube 2023, Oktober
Hur mycket gör Casting of Thrones Game?
Hur mycket gör Casting of Thrones Game?
Anonim

Det är ingen tvekan om att Game of Thrones är den hetaste TV-serien där ute just nu. Utställningen har även passerat The Sopranos för att bli den mest populära HBO-serien hela tiden. Game of Thrones har också det högsta IMDB-värdet av någon TV-show någonsin, med 9,5 / 10 (det är faktiskt knuten till Breaking Bad). Mer än sju miljoner människor stämmer in varje vecka. Som du säkert vet har serien många tecken, varav 20 av dem är redan dödade. Än så länge. Men hur mycket gör de skådespelare som spelar dessa karaktärer ???

Från och med detta år har spelningen av troner kastats upp i tiers beroende på hur mycket de gör per episod. De fem A-aktörerna handlar nu om $300,000 per episod, vilket är exakt dubbelt så mycket som de gjorde under tidigare år. Här är lite mer om aktörerna i A-tier:

Nivå A:

Peter Dinklage som Tyrion Lannister: Dinklage började i en okrediterad röstroll på en episod av Seinfeld tillbaka 1995 och fick sin stora paus i huvudrollen i 2003-filmen The Station Agent. Peter Dinklage har en nettovärde på 10 miljoner dollar.

Nikolaj Coster-Waldau som Jaime Lannister: Bortsett från Thrones spel är Coster-Waldaus mest kända roll kanske viktigast i 2001-filmen Black Hawk Down. Nikolaj Coster-Waldau har en nettovärde på 6 miljoner dollar.

Lena Headey som Cersei Lannister: Headey spelade som Sarah Connor i TV-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Hon har också spelat som Gorgo, Queen of Sparta i 300-film franchisen. Lena Headey har en nettovärde på 2,5 miljoner dollar.

Emilia Clarke som Daenerys Targaryen: Clarke debuterade på Broadway i frukost på Tiffany i 2013. Hon kommer att stjärna som Sarah Connor i 2015-filmen Terminator Genisys. Emilia Clarke har en nettovärde på 3 miljoner dollar.

Kit Harington som Jon Snow: Game of Thrones är Harringtons första stora skärmroll eftersom han var en skådespelare före det. Han vann ett ungt Hollywood Award för Årets Skådespelare 2013. Kit Harrington har en nettovärde på 4 miljoner dollar.

Alberto E. Rodriguez / Getty Image
Alberto E. Rodriguez / Getty Image

Nivå B:

Tier B-aktörernas exakta löneperiod per episodslön är inte känd, men det är inuti källor som spekulerar det är ungefär $ 150 000 (samma antal Tier A gjorda under tidigare år). Skådespelare i Tier B inkluderar Maisie Williams som Arya Stark (nettovärde på 3 miljoner dollar), Sophie Turner som Sansa Stark (netto värd 3 miljoner dollar), Natalie Dormer som Margaery Tyrell (nettovärde på 3 miljoner dollar) och Iain Glen som Jorah Mormont (nettovärdet på 3 miljoner dollar).

Med tanke på hur vansinnigt populärt Game of Thrones har blivit runt om i världen, kan du förmodligen förvänta dig att lönerna i båda nivåerna ökar dramatiskt de närmaste åren. Skådespelarna behöver verkligen bara vara snäll mot seriens skapare George R. R. Martin. Om han dödar dem, går det de stora pengarna!

Rekommenderad: