Hugh Jackman I All-Singing, All-Dancing Carousel Remake

Video: Hugh Jackman I All-Singing, All-Dancing Carousel Remake

Video: Hugh Jackman I All-Singing, All-Dancing Carousel Remake
Video: Hugh Jackman (Ya Got Trouble) The Music Man on Broadway 2022 - YouTube 2023, November
Hugh Jackman I All-Singing, All-Dancing Carousel Remake
Hugh Jackman I All-Singing, All-Dancing Carousel Remake
Anonim
Image
Image

Det har varit en hård vecka för australiensiska aktörer, vad med Mel Gibson som alienererar både de judiska och sockertillhöriga samhällena och Stefan Dennis från grannarna påminns om Gör det inte så att du mår bra en gång var åtta eller nio sekunder.

Men det finns en australsk skådespelare som vi alltid kan lita på att uppmana oss med lite energiska - om så småningom fullskämma - toothy grins, snygga byxor, frilly blouses, kick-kicking och carefree återgivningar av 60-åriga Rogers och Hammerstein musikaler. Stig fram Hugh Jackman, och ta med dig din nyhet av Carousel med dig.

Till miljontals filmgäster runt om i världen är Hugh Jackman Järv - den skithåriga, metallklaven mutanten från X-Men filmer - men det gör honom till en stor disservice. I själva verket är Hugh Jackman en känslig själ med en sång i hans hjärta och en stark fjäder i sitt steg. Och Hugh Jackman kan inte göra med all den här actionfilmlarken, främst eftersom mycket få av dem presenterar exakt koreograferade sång- och dansrutiner kring juni ihop ut över hela.

Så Hugh Jackman söker någon annanstans för att få sparken. Han har redan anmält sig till en Disney-musikal som inte är korrekt skriven ännu och har fyllt under tiden genom att sjunga på Nicole Kidmans bröllop och i allmänhet vara en mindre flyktig Russell Crowe. Men det är först nu som Hugh Jackman kan avslöja sin sanna passion - att spela hustru-beaters som begår självmord i remake av 60-åriga Rogers And Hammerstein musikaler.

Enligt rapporter är Hugh Jackman i samtal med Fox 2000 om att spela in och producera en remake of Carousel1945-musiken om en mässingsarbetare som slår sin fru om, dödar sig och skickas sedan tillbaka till jorden för att lösa sig själv genom att berätta för en tonåring att han inte ska vara så snäll. Och så sjunger Du går aldrig ensam och gör några scousers gråta.

Visst är tiden rätt för a karusell remake - inte bara börjar världen att acceptera flashiga musikaler igen, men det underliggande sociala budskapet om Carousel - att mässingsarbetare är främst arsehål - är fortfarande lika relevant som någonsin.

Läs mer:

Hugh Jackman för "Carousel" Remake - Entertainmentwise

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: