Indiana Jones 4 Script Approved

Video: Indiana Jones 4 Script Approved

Video: Indiana Jones 4 Script Approved
Video: 2 MILES Easy Walking to Lose Belly Fat/ Lose Weight & Burn Fat Efficiently (3.2 km) - YouTube 2023, Oktober
Indiana Jones 4 Script Approved
Indiana Jones 4 Script Approved
Anonim
Image
Image

Tja, det är tekniskt sett. Efter det som verkar som en evighet, och mer slithery rykten än du kan skaka en tjurfäktning på, verkar det som - äntligen - Indiana Jones 4 kommer att göras.

Enligt Mängd, manusförfattare Jeff NathansonUtkast till världens mest berömda arkeolog ™ har godkänts av båda skaparna George Lucas (DVDs) och hans partner-i-brottslighet Steven Spielberg (DVD). Nathanson, som också arbetar med Rush Hour 3, togs ombord av Spielberg själv, som var mycket imponerad av hans ansträngningar på flikar som Ta mig om du kan och Terminalen.

Men nyheterna som både Lucas och Spielberg är glada betyder inte nödvändigtvis att filmen är en bestämd gå. Faktum är att det fortfarande kan vara väldigt mycket att gå till potten. Och här är varför: Harrison Ford (DVD) har ännu inte läst den.

Lucas har citerats tidigare att säga att filmen bara skulle få det gröna ljuset om han, Spielberg och Ford var alla nöjda av manus. Många kan komma ihåg ett tag tillbaka när Nyckeln till frihet skrivare Frank Darabont hade en spricka på Lucas egen James Bond, men han skickades packning (förmodligen med en stor sten som jagar efter honom). Så även om producent och regissör gör som manuset, kan det fortfarande hänga på vad ol Indy själv måste säga.

Men nu med Lucas relativt fri från hans Star Wars-uppgifter och med Spielberg är fortfarande intresserad av att styra (filmen, det vill säga inte i generellt), vi kan bara hoppas Harrison, ser fortfarande sprightly för en 61 årig (62 den 13 juli), kan dra sig bort från hans verkliga liv hjältider tillräckligt länge för att spåra en annan ovärderlig artefakt. Faktiskt, vad vi verkligen hoppas är att filmen kommer att bli bra. Men det är väldigt tidiga dagar än.

Filmering beror på att börja 2006.

[berättelse av James Hickey]

Rekommenderad: