Jamie Oliver försöker floga egen uppfinning

Video: Jamie Oliver försöker floga egen uppfinning

Video: Jamie Oliver försöker floga egen uppfinning
Video: Walk of Fame | COMEDY | Full Movie - YouTube 2023, November
Jamie Oliver försöker floga egen uppfinning
Jamie Oliver försöker floga egen uppfinning
Anonim
Image
Image

Vi är en massa uppfinnare här på hecklerspray, du vet.

Det är bara en goshdarn som gråter skam att den brittiska patentverket ännu inte har förverkligat vårt geni. Okej, okej … så vi aldrig faktiskt testade den tidsmaskinen gjord av potatis. Och det är bara hypotetiskt att det teleportationssystem som löper helt på warthog urin. Men - allvarligt - ge oss en paus, killar. Tycker du att läkemedel testas innan de släpps? Kanske på, som, djur eller något? Ja, höger - ring oss när rymdskeppet landar, ni nötter.

Denna hela uppfinningen malarkey är bra för en sak, dock - den är borta och gav oss en annan anledning att hata allestädes närvarande TV-chef Jamie Oliver.

Jamie är också en uppfinnare, du ser. Han har kommit upp med någonting som han kallar "Flavour Shaker", en udda liten keramisk pepparpott-typ som fungerar som följer (instruktioner med produktens webbplats):

Hoppa bara in dina ingredienser inuti, lägg till den magiska bollen och ge den en bra skaka. Den keramiska kulan gör allt arbete som krossar, slipar och blåser innehållet och släpper ut fantastiska aromer och zingy smaker. Du kan också lägga till vätskor som olja och grädde för att skapa läckra förband och marinader. Flavour Shaker är dimensionerad för att ge dig rätt mängd marinade eller dressing (du behöver inte mycket) så att du kan hälla innehållet rakt över maten. '

Jamie är förståeligt ganska stolt över sin nya innovation. Så mycket, faktiskt, att han befann sig i en plundring av tv-regulatorn Ofcom. Det är inte nöjda med den mängd reklam som Jamie gör - och bizarly nog hänvisar det inte till Sainsburys kampanj, en uppsättning reklamfilmer som gör det så irriterande - när de dyker upp Hecklerspray kontors-TV-apparat - sjuksköterskorna kommer runt och sätter oss på den irriterande "självmordsklockan".

Ofcom refererar faktiskt till Jamies senaste tv-serie Jamie hemma, under vilken "otillbörlig framträdande" gavs till Jamie's Flavy-Shaky-vad som helst. Vi antar att "otillbörlig framträdande" betyder egentligen 'Herr. Oliver gurglade upprepade gånger till kameran var femte sekund och munnde orden "Flavour Shaker" innan han gick tillbaka till sin vanliga rutin för att förklara kokkonstens skönhet på det drabbade sättet av en cockney greyhound wrangler." Men vi är inte helt säkra.

Jamie är inte den enda som kommer i trubbel. Påståendenna ingick i den senaste Ofcom-rapporten, som även innehåller klagomål om "en hundskampplats på Turner Classic Movies."

Nu, det finns en Cary Grant ögonblick vi måste ha missat.

Läs mer:

Ofcom: Jamie Oliver rappade för att plugga Flavour Shaker - Mediabreak

Rekommenderad: