Jedward säger någonting moroniskt för en förändring

Video: Jedward säger någonting moroniskt för en förändring

Video: Jedward säger någonting moroniskt för en förändring
Video: Femeia mergea acasă fără tragere de inimă, pentru că avea grijă de soacra ei care de un an se afla.. - YouTube 2023, Oktober
Jedward säger någonting moroniskt för en förändring
Jedward säger någonting moroniskt för en förändring
Anonim
Image
Image

Witless spunk-haired trolls Jedward i går bekräftade deras legitimationsuppgifter som outhärdliga syre-tjuvar genom att säga att, efter att ha hört av X faktorn värd Cheryl Cole s sjukhusvistelse med malaria, ? Det blir en stor begravning ?.

Ignorera den massivt olämpliga karaktären av uttalandet kan hecklerspray bara föreställa sig vad närvaro skulle vara för kölvattnet efter karriärens dödsfall. En tabloid showbusiness-underredaktör och tre 14-åringar med könsspecifika frågor vi skulle tro.

Intervju med 3am.co.uk började med fullständig illusion som John anges ? vi? d bättre ringa henne? när han hörde nyheterna. Ja, för att det kommer definitivt att hjälpa, hoppas du hopplöst. Hon är antagligen på kanten av hennes sjukhussäng och väntar på det. Insisterande personal får henne att slå på sin mobil på grund av ? Jedward kanske kallar?

Edward sammansatt detta genom att säga ? Jag är som Cheryls tvilling eftersom jag skadade mig själv. Hon skadade sig själv. Två stora människor skadar sig ??

Vi vet inte var du ska börja med den där. För en Edward är inte som Cheryls tvilling. Han är som Johns tvilling, eftersom han är John's TWIN. Cheryl gjorde inte sig själv ?; hon drog en livshotande sjukdom. Edward skadade sin fot medan han hoppade om som en spastisk marionett. ? Två stora människor ?? Kristus.

Jedwards talesman har sagt: ? Pojkarna skulle aldrig betyda något brott mot någon

Om det är sant hoppas vi verkligen att de uppfyller sitt sanna öde för en karriär som anonyma callcenter-anställda och aldrig problem med den allmänna befolkningen någonsin igen.

Förhoppningsvis rykten om en reality show har blivit cirkulerade bara för att våra hjärnor ska skryta av rädsla. ? Dreadward ?. Ha.

Rekommenderad: