Jennifer Aniston Net Worth

Video: Jennifer Aniston Net Worth

Video: Jennifer Aniston Net Worth
Video: Jennifer Aniston Lifestyle | Net Worth, Fortune, Car Collection, Mansion... - YouTube 2023, Oktober
Jennifer Aniston Net Worth
Jennifer Aniston Net Worth
Anonim

Jennifer Aniston nettovärde och lön: Jennifer Aniston är en amerikansk skådespelerska, producent och talesman som har en nettovärde på 240 miljoner dollar. Vid den här tiden säger det förmodligen att Jennifer Aniston är en av de mest kända och eftertraktade komediska skådespelerska i Hollywood. Hon tjänar konsekvent $ 20 + miljoner per år från skådespel och godkännanden. Hon är nog mest känd för sin roll på sitcom Friends men har också lyckats skära ut en mycket respektabel filmkarriär under det senaste decenniet. Jennifer Aniston har en lång och prestigefylld filmografi av komiska roller i många blockbuster-filmer. Aniston föddes i Sherman Oaks, Kalifornien, och uppfostrades i New York City. Aniston flyttade till Los Angeles 1989 och arbetade en rad deltidsjobb innan hon landade hennes första tv-roller.

Från 1994 till 2004 spelade hon roll som Rachel Green på den långvariga sitcom Friends, som gjorde henne till ett hushållsnamn (och grunden till en populär frisyr). Hon vann en Emmy 2002 och en Golden Globe 2003. Under årstiderna 2003 och 2004 visade Aniston och hennes kvinnliga co-stars varje månad 1 miljon dollar per episod, vilket gjorde dem till högst betalade TV-skådespelerskor från hela tiden. Sammanträffande med och efter sin tid på Vänner har hon dykt upp i en mängd olika filmer, särskilt Bruce Almighty, Along Came Polly, The Break-Up och det självständiga drama The Good Girl, som fick sin beröm i kritiska medier och heftlön.

År 2000 giftes Aniston med sin långa pojkvän Brad Pitt i en utarbetad ceremoni i Malibu. De två splittringarna 2005, och Aniston har sedan länkats med en serie Hollywood-aktörer, bland annat Vince Vaughn och sångaren John Mayer. Under ett antal år var hon romantiskt kopplad till skådespelare / författare Justin Theroux. Jennifer förhållande status var ett konstant ämne för super-marknaden skvaller tidningar och hennes spekulerade äktenskap med Theroux har varit en ständigt föränderlig källa för rubriker.

Rekommenderad: