Jennifer Lopez gör inte Dallas

Video: Jennifer Lopez gör inte Dallas

Video: Jennifer Lopez gör inte Dallas
Video: Coldplay's FULL Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show feat. Beyoncé & Bruno Mars! | NFL - YouTube 2023, November
Jennifer Lopez gör inte Dallas
Jennifer Lopez gör inte Dallas
Anonim
Image
Image

De Dallas Filmen är en av de mest eftertraktade filmerna de närmaste åren, eftersom folk bara inte kan vänta med att se en po-faced remake av en schlocky 1980-TV-show om en moron i en stor hatt och hans skrämmande, dunka fru.

Och en av de saker vi såg mest fram emot i Dallas film - för att Gud vet att det inte var utsikterna att stirra på John Travoltas stora mörkmånad i två timmar - var införandet av Jennifer Lopez som Sue Ellen Ewing. För att se det, vem skulle inte vilja se Jennifer Lopez krossa sin låd på sprit och ha det med en massa män tills någon skjuter henne? Nåväl, de fantasierna måste stanna fast i ditt depraverade lilla sinne, eftersom Jennifer Lopez har tappat ut ur Dallas film.

Dräktens gestation Dallas Filmen har haft lika många upp och ner som TV-showen den var baserad på - även om stora svängningar av det inte föll bort som en dröm och ingen har skjutit sig i bröstet efter att ha sett en ängel i en spegel som snabbt blev till en skrämmande djävul, men du får bilden. Bara om hela Hollywood har knutits till Dallas vid ett eller annat tillfälle, men olika förändringar har inneburit att kvinnan ansvarar för Skruva den som Beckham kommer nu att styra Dallas och, tack och lov, fick Jessica Simpson inte Dallas roll hon var efter. Men dubbelt huvudet av John Travolta och Jennifer Lopez som JR och Sue Ellen Ewing såg alltid säkert ut.

Kommer att visa vad du vet - Jennifer Lopez vill ha inget mer att göra med Dallas. En förklaring behövs för detta, så låt oss se vilken lojala Lopez slav Leslie Sloane-Zelnick har att säga i frågan, eftersom hon alltid har en hel del hjälp:

"Hon är ute av Dallas."

Ja, bra. Faktum är att det är lite av ett mysterium varför Jennifer Lopez har bestämt sig för att släppa ut ur Dallas nyinspelning. Kanske ville hon ägna mer tid till att göra Heather Mills McCartney arg eller stoppa sin ex-man skriva en bok om henne medan hon skriver en om hur hård det är att vara så känd och vacker som henne. Eller kanske Dallas budgeten skulle inte sträcka sig till att bygga en duschkabin tillräckligt stor för att rymma hennes gigantiska bum. Vi vet bara inte.

Så nu är sökningen på att hitta Jennifer Lopez ersättare som Sue Ellen Ewing i Dallas film. Eller, ännu viktigare, en kvinna som kan bära utgifterna några månader med att arbeta med John Travolta, Luke Wilson och Shirley MacClaine.

Läs mer:

J.Lo Ditches Dallas - E! Uppkopplad

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: