Jessica Alba blir allt arg på Playboy

Video: Jessica Alba blir allt arg på Playboy

Video: Jessica Alba blir allt arg på Playboy
Video: FIREBOY WATERGIRL BEST NEW YEARS RESOLUTIONS - YouTube 2023, November
Jessica Alba blir allt arg på Playboy
Jessica Alba blir allt arg på Playboy
Anonim
Image
Image

Jessica Alba är en seriös skådespelerska med flera filmer under hennes bälte, som Jessica Alba dansfilm, Jessica Alba baddräktfilm, Jessica Alba strippfilmen och Jessica Alba skintight superherofilmen.

Trots att det självklart är en väldigt staid värdig skådespelerska som aldrig låter publiken döma sina fysiska meriter innan hon skådar färdigheter, verkar det som om vissa människor bara vill diskutera Jessica Albas nakna kropp. Folk gillar laget på Playboy tidningen, som Jessica hotar att stämma för att sätta ett foto på henne på tidningens omslag utan hennes tillåtelse.

Om någonsin fanns en skådespelare som termen Gjord för tv-erotisk Thriller Star of the Year 2010 appliceras på, det skulle vara Jessica Alba (DVD-skivor). Hon gör alltid lite ropay filmer med USP av featuring Jessica Alba's navel och jiggly bum. Och för nu är det en taktik det verkar vara att betala av trots allt vill alla män på internet att Jessica Alba är deras flickvän - och pojke, gör de männen som hänger ut online hela dagen någonsin höga krav.

Men hela denna manliga uppmärksamhet verkar ha några oönskade konsekvenser för unga Jessica. Som det faktum att Playboy tidskrift fastnat ett jättefoto av henne på omslaget av marsproblemet utan frågar henne. Som ett resultat hotar Alba att stämma på publikationen för orsakar hennes karriär "obestridlig skada" genom att ge intrycket att Hon är i tidningen med hennes lady-bazzers ute. Vilken hon inte är.

Enligt rapporter, Playboy närmade sig Jessica Alba att sätta in en artikel om Hollywoods 25 sexigaste kändisar, men hon avvisade tidnings framsteg flata ut och vägrade tillstånd för Playboy att använda några bilder av henne alls. På den tiden hävdar hennes advokater, Playboy fick ett publicitetsfoto av Alba under falska företeelser och slog det på omslaget ändå.

Som ett resultat har Jessica Albas lagslag slagit Playboy med en upphöra och avstå varning, och ber om alla vinster av Marsutgåva samt en obeskriven monetär avräkning. I Brev till Playboy, Alba advokater angivna staten:

"In featuring Fröken Albas fotografi på omslaget till Playboys marsfråga är det klart att Playboy hade för avsikt att skapa en falsk tro och / eller förväntan bland allmänheten att fru Alba frivilligt uppträdde i naken eller halv naken och att en avslöjande bild av henne innehöll Playboy marsutgåva."

Du ser? Jessica Alba bryr sig om sina fans. Hon vill inte att de ska köpa en kopia av Playboy full av falska förväntningar att Det kommer att vara fullt av nakna bilder av Jessica för att de ska ha en häftig blanda till. Istället rekommenderas fans att hyra Upp i det blå på DVD och titta på allt för bildrutor som de obevekligt pumpar bort på själva medan de föreställer sig att Jessica är deras söta vackra fru.

Läs mer:

Alba Spelar Hardball med "Playboy" - E! Uppkopplad

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: