K-Fed att bli en strimmare

Video: K-Fed att bli en strimmare

Video: K-Fed att bli en strimmare
Video: I DID THIS YARD FOR FREE, HOMEOWNER SHOCKED WHAT A DIFFERENCE | Random act of kindness. - YouTube 2023, November
K-Fed att bli en strimmare
K-Fed att bli en strimmare
Anonim
Image
Image

K-Fed, mannen till den långvariga Britney Spears, har släppt ut ett ondskefullt och skrämmande hot mot världen om hans shitty-album misslyckas; Den gimp-faced dåren har bara gått och sa att om hans rekordbomber - som det säkert kommer - han ska bli en stripper.

Kevin Federline, vars PopoZao singel terroriserar oskyldiga musikfläktar över hela Internet, har kommit fram till en smart plan för att få världens bästa att köpa sitt kommande album - Kevin hotar att piska sina könsorgan ut och vinka det på ett groteskt och illaluktande sätt i ansikten av gullible betalande kunder på en strip club nära dig.

Kevin Federline är angelägen om att starta en musikkarriär - men han är ingen idiot, han förväntar sig fullt ut ett jätte misslyckande. Kvinna först citationstecken Kevin yakking om hans fruktansvärda back-up plan ska hans rap karriär gå fel:

"Jag kommer vara hos din lokala bandklubb, men jag är den som dansar."

Kanske är detta som svar på den strikta budgeten Britney Spears (CD skivor) har påstått sätt hennes ex-dansare man på. Britney s stora pengar är uppenbarligen minskar snabbt på grund av Kevins outrageous utgifter, vilket har tjänat honom ett annat olyckligt, men ändå lämpligare, smeknamn - Kevin Spenderline.

Snälla Britney, människor över hela världen står på knäna och beder du ska ge mannen tillbaka sina kreditkort, återinföra sin butik konton och få honom en annan Ferrari, för Guds kärlek, tack. Annars sitter vi fast mellan en kuk och en hård plats - hans dammiga lilla willy i ett öra och hans chockerande dystra "musik" i den andra.

Det är en grym, grym värld med smutsig gammal K-Fed som kör amok i den.

Läs mer:

Kevin Federline att bli stripper? - Femalefirst

[berättelse av Joanna Sim]

Rekommenderad: