Kate Moss är den snyggaste kvinnan i världen - någonsin

Kate Moss är den snyggaste kvinnan i världen - någonsin
Kate Moss är den snyggaste kvinnan i världen - någonsin
Anonim
Image
Image

När du tittar på Kate Moss tror du förmodligen många saker. Saker som, "Guds skull, äta lite mat skulle du."till exempel. Men många människor ser Kate och tänker, "Hon är den mest eleganta kvinnan någonsin."

Eftersom Kate Moss har röstats som ganska snygg av läsarna av Grazia tidskrift. Nej, det är en underdrift: Kate Moss hade blivit röstad som den mest snygga brittiska kvinnan i världen. Det är också en underdrift: Kate Moss har blivit röstad som den mest snygga brittiska kvinnan i världen någonsin. Det är rätt - Kates officiellt snyggare än någon annan brittisk kvinna i historien.

Kate Moss har haft upp och ner i det senaste året eller så. Hon bestämde sig för att hänga med pasty-faced drug-spaz Pete Doherty skulle var en härlig sak att göra - en plan som återföddes när hon var fotograferade hoovering up droger i en inspelningsstudio, även om Kate var inte belastad med någonting. Hon är också klar som lesbisk dansning med Lindsay Lohan och skrek till några fotografer. Som vi sa, upp och ner.

Men nu hade Kate Moss en riktig karriärhöjning: läsare av Grazia tidningen har röstat Kate Moss den mest snygga brittiska kvinnan av alla tid i en undersökning för tidningen aktuella numret. "Kate Moss?" vi hör du säger, "Men är hon inte betald för att ha på sig snygga kläder? Hur fungerar det?" Vi är buggered om vi vet. Dessutom är Kate verkligen den mest eleganta kvinnan av all tid? Av all tid? Kanske en snabb titt på löpare visa mer historiskt djup …

Nej. Enligt Grazia läsare, tråkig singleton Sienna Miller är nu följde den näst mest eleganta brittiska kvinnan i historien snabbt av skarp-äter Oscar nominee Keira Knightley. Fjärde platsen är något mer historiskt men fortfarande lite diskutabelt - det är det prinsessan Dianaa kvinna som bokstavligen hade en maräng till hennes bröllop. Stella McCartney, Twiggy, Cat Deeley, Victoria Beckham, Elizabeth Taylor och Rachel Weisz göra upp de tio bästa. Grazia redaktör Jane Bruton sa:

"Kate Moss kan ha trippat upp nyligen men med 17% av läsarna röstade henne som Storbritanniens mest Snygg kvinna, hon verkar aldrig ha en modefot fel. Det är toppen för att se de varierade tolkningarna av vad som är snyggt är med en sådan brett utbud av kvinnor gör det i omröstningen."

Vilket är det trevligaste sättet att säga "Vad? Kate Moss? Cat Deeley? Vad rumpan var våra läsare tänkande ?!" som vi någonsin har hört.

Läs mer:

Kate är den mest snygga ikonen någonsin - Detta är London

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: