Kevin Costner återvänder till fält av drömmar till Hawk DVDs

Kevin Costner återvänder till fält av drömmar till Hawk DVDs
Kevin Costner återvänder till fält av drömmar till Hawk DVDs
Anonim
Image
Image

Om du bygger det kommer de att komma. Och sen, om du går tillbaka dit 17 år senare när du inte är väldigt mycket känd mer, kommer de att komma igen, bara inte så många av dem och med cirka 75% mindre entusiasm.

Det är vad Kevin Costner upptäckt i helgen, hur som helst, då han återvände till Iowa-platsen för sin 1989-film Fält av drömmar att hoppa någon form av DVD-uthyrningstjänst. Förutom en gratis screening av Fält av drömmar för 5000 fans, det var några blandade nyheter - den dåliga nyheten var att Kevin Costner bestämde att en 75-minuters konsert av honom och hans band skulle vara exakt vad Fält av drömmar fansen önskade, och den goda nyheten var att Kevin Costner inte på något sätt hade en lur på en massör som han förmodligen gjorde i Skottland för några år sedan.

Det är förvånande att ha en filmpersonal kan göra en plats, eller hur? Eftersom det var starkt inslaget i Da Vinci-koden, den lilla Rosslyn Chapel i Skottland har blivit en stor turistattraktion, i en sådan utsträckning att en 5-G-berg-och dalbana nu byggts runt den mytiska lärlingskolonnen och Ashfords stoltaste ögonblick kvarstår den dag då blocket från 2,4 barn kastade en frisbee i en stadspark på skärmen i en sekund vid någon tidpunkt i början av nittiotalet.

Och det är så att filmer kan förändras en plats för evigt som tydligen inspirerade DVD-uthyrningsföretaget Netflix att lägga på en roadshow där de går till platser som filmer gjordes och visar filmen på massor av människor från den platsen, trots att de är alla förmodligen sjuka till döden av att höra om sodding saken nu ändå. Och på fredagen reste Netflix roadshow till Dyersville, Iowa där Fält av drömmar filmade så att en massa människor kunde gå och titta Fält av drömmar för gazillionth tid, bara i ett tält.

Fält av drömmar, för er som aldrig sett det, handlar det om den tid som Kevin Costner började höra galna röster i huvudet och berättade för honom att bygga en baseballdiamant i mitten av ingenstans så att de döda människorna hade någonstans att kasta sig i. Och Fält av drömmar är fortfarande en sådan folkmassa som människor gillar Jennifer Luckenbill körde i åtta timmar för att se den. Varför gillar hon Fält av drömmar så mycket?

"Jag var bara 14 när filmen kom ut, och det var omedelbart en av mina favoriter och fortfarande. Jag kan inte titta på det ens idag utan att känna hur jag gjorde första gången. Det var första gången jag såg min pappa gråta - och sista gången."

Varför? Det var inte så illa. Hur som helst, den stora höjdpunkten i Fält av drömmar screening var utseendet på filmens stjärna, Kevin Costner, som visade sig som en del av hans jag är så okänd att jag ens kommer att spela gitarr i mitten av ingenstans för en handfull mynt, låt mig göra Bodyguard 2 kör. Och Kevin Costner gjorde allting som du förväntar dig Kevin Costner att göra, som att spela självsångliga låtar och sluta att unga tjejer blir dödade av basebollfladder, som Gå till Hollywood rapporter:

För den 10-årige Alexis Turner inkluderade besöket en borste med Kevin Costner, filmens stjärna som kom tillbaka fredag för första gången sedan filmen slutade … "Min pappa pekade på mig. Jag visste inte ens att jag stod bredvid honom ", sade Turner, av Goshen, Ind., som fällde bollar medan Costner kastade platser till en ung hitter efter den andra. "Han berättade för mig att" gå tillbaka älskling "… när en, en större hitter, kom till fladdermus", sa Turner, i mitten av turneringen flera stora liga ballparks med sin far. "Detta är lätt min mest favorit del av resan."

Kanske är detta bara början på en helt ny lukrativ fas av Kevin Costners karriär, eftersom han reser till platserna för alla filmer han gjorde när han var känd. Förhoppningsvis placeringen av Vattenland kommer vara först på listan. Och vi har bara den höjda kanoten för Costner att gå och paddla ut till den.

Läs mer:

Kevin Costner Rocks Out på Field of Dreams Reunion - Gå till Hollywood

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: