Kevin Federline slår i allmänhet vid Teen Choice Awards

Video: Kevin Federline slår i allmänhet vid Teen Choice Awards

Video: Kevin Federline slår i allmänhet vid Teen Choice Awards
Video: Kevin Federline Posts Videos of Britney Spears ARGUING With Sons - YouTube 2023, November
Kevin Federline slår i allmänhet vid Teen Choice Awards
Kevin Federline slår i allmänhet vid Teen Choice Awards
Anonim
Image
Image

Några saker i livet har en oundvikligt ojämn oundviklighet om dem, som döden och Kevin Federline gör gott på sitt löfte att faktiskt bli en riktig rapper.

Teen Choice Awards ägde rum i helgen, och alla vanliga tonåringar utmärkelser shenanigans - som Orlando Bloom som röstade Dreamiest Underdeveloped Divboy eller vad som helst - blev helt överskuggad genom att avslöja Kevin Federlines helt nya rapkarriär när han utförde sin nya singel Förlora kontrollen framför en skrämmande tonåring. Ännu värre, de recensioner som Kevin Federline fick var inte allt lika enhetligt hemskt som vi var snällt att hoppas de skulle vara.

Helt från början verkade de flesta säker på att Kevin Federlines rapkarriär skulle vara ett misslyckande; ingredienserna var alla där - läckt internet spår Ja, det är inte klart mottog all slags uppmärksamhet för hur Kevin roligt hänvisade till paparazzi som "Pavarottis" och rapporterna att även Kevin Federlines egen fru Britney Spears kunde inte låta bli att pissa ut ur det. Och senast den nyheten som Kevin Federline var tvungen att starta sitt eget rekordbolag för att släppa sitt album förstärkte förståelsen att Kevin Federline var den mest otrevliga rapparen sedan Spiral ut ur Storebror.

Vid den här tiden hade de flesta tänkt "OK, jag får meddelandet, jag slutade," och återvände för att leva tyst i hans hustrus gigantiska hus för att skryta om äktenskap, men inte Kevin Federline. Vid Teen Choice Awards i helgen debuterade Kevin Federline sin nya singel Förlora kontrollen. På scen. Framför faktiska människor. Självklart hjälpte det säkert att han introducerades av en tungt gravid Britney Spears som slutade berätta för alla att hennes nya bebis var en olycka för att informera publiken:

"Denna show har varit mycket bra för mig och min karriär genom åren. Och jag hoppas att det blir så bra för vår nästa utövande."

Och sedan avgrände Kevin Federline ut på scenen, tydligen omgiven av unga dansare - uppenbarligen ett knep nicked av Chico från X faktorn - att prestera Förlora kontrollen. Och det är så förvånansvärt ABC nyheter rapporterade resultatet:

Det var inte geni, men det var inte heller halvt dåligt.

Men Kevin Federline semi-impressing en folkmassa av barn var inte det enda som händer på Teen Choice Awards. Keanu Reeves och Sandra Bullock vann kysspriset, och tonåren i Amerika röstade Reese Witherspoon bästa skådespelerska för sin roll i filmen om den syngande heroinmissbrukarkvinnan. Playboy hater Jessica Alba röstades som Teen Choice-hottie och de senaste skilsmässorna Jessica Simpson och Nick Lachey återfördes när Nick vann en pris för låten om hans uppbrott med Jessica Simpson, Teen Choice Awards-presentatören. Och hur visade Nick Lachey sin modenhet på den svåra tiden? Genom att säga:

"Jag vill bara börja med att säga, besvärligt, lite."

Men Teen Choice Awards tillhörde Kevin Federline, som lyckades visa världen att han är en riktig rappare trots allt. Fortfarande, om vi upptäcker att någon av er har köpt Kevin Federline-albumet Leker med eldvi skar av dina händer.

UPPDATERING - Kris över: Gawker har en video av Kevin Federlines prestation och det ser ut som abc var fel. Kevin Federline var jävla fruktansvärda.

Läs mer:

Federline Raps, och han är inte halv dålig - abc

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: