Lee Tamahori Prostitution Charge Chucked

Lee Tamahori Prostitution Charge Chucked
Lee Tamahori Prostitution Charge Chucked
Anonim
Image
Image

Vi har alla känt det - skuldskulden när du har klädd i en peruk och en sexig klänning och erbjöd sig att göra en livlig sexhandling på en man för pengar, bara för att inse att han var en undercover polisman.

Lee Tamahori vet säkert den känslan - förra månaden blev han arresterad för prostitution efter att ha satt en härlig kappa och erbjuder att suga av en polis mot en handfull svettiga mynt i Hollywood. Men Tamahori har runnit att bli belastad med prostitution i en prövning. Han rymde också den mer allvarliga anklagelsen för att göra den kite-surfing scenen i Dö en annan dag ser väldigt luddig ut.

Fram till några veckor sedan, Lee Tamahori (DVD-skivor) var inget annat än a journeyman filmregissör. Han hade gjort förglömliga filmer (Mulholland Falls), mediokra franchise filmer (Dö en annan dag) och blindingly hemskt uppföljare (xXx: Unionens stat).

Allt som ändrade i januari, dock, när Lee Tamahori arresterades för prostitution efter att han tydligen närmade sig en man och erbjöd sig att utföra oralsex på honom för kontanter. Lite visste Tamahori att mannen var en undercover polis på en stingoperation. Nu är han främst känd som den kusliga killen som ville chow ner på en polisens truncheon för pengar snarare att mannen som kommer att göra en tvivelaktig film om ESP med Halle Berry.

Lee Tamahori har emellertid rymt prostitutionsavgiften - och möjlighet till fängelsestraff - efter att ha begärt ingen tävling mot mindre brott mot brottmål i går. I gengäld gav domare Tamahori tre års probation, 15 dagar samhällstjänst med Hollywood Beautification Project (gör dina egna skämt här), en order att delta i en aidsutbildningskurs och en bötesbelopp på 390 $.

Vad ett drag, va? Förstår? Drag - för att han klädde sig som en kvinna? Någon? Nej?

Läs mer:

Filmmakare Tamahori placerad på probation i sexfall - Reuters

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: