Leonardo DiCaprio Foundation Auktion Privat Tid Med Kändisar

Video: Leonardo DiCaprio Foundation Auktion Privat Tid Med Kändisar

Video: Leonardo DiCaprio Foundation Auktion Privat Tid Med Kändisar
Video: STRANGE NEWS of the WEEK - 10 | Mysterious | Universe | UFOs | Paranormal - YouTube 2023, Oktober
Leonardo DiCaprio Foundation Auktion Privat Tid Med Kändisar
Leonardo DiCaprio Foundation Auktion Privat Tid Med Kändisar
Anonim

Leonardo DiCaprio Foundation grundades 1998 och är värd för sin tredje auktionsgala där rika fans kan bjuda på möjligheten att spendera tid med DiCaprio vid US Open Men's Tennis Final eller istället en stor lista med andra kändisar. Det finns också massor av fysiska priser, inklusive filmrekvisita, konststycken och tillbehör i högklassig stil, till exempel Rolex klockor.

Leonardo DiCaprio-fonden lyfter pengar för att främja sitt uppdrag av miljöskydd. Några har kritiserat den personliga användningen av energi vid att delta i sådana händelser via privata flyglinjer, och DiCaprio måste vara försiktig med att ta itu med dessa problem.

Välkänd auktionör Simon De Pury kommer att leda försäljningen, som han förväntar sig vara mycket större än vad som tidigare hölls av DiCaprio. Den första auktionen ökade över 25 miljoner dollar, medan den andra auktionen ökade över 40 miljoner dollar. Den här gången kommer de olika erbjudandenen att ge ett mycket bredare utbud av budgivare. Simon De Pury krediterar detta till DiCaprios stora förhållande till konstvärlden.

En sådan konstnär är Camille Henrot, en fransk målare vars konst bara har dykt upp på auktion fyra gånger. Hans akvarellmålning beräknas sälja över 40 tusen dollar. En oljemålning av tyska Jana Euler förväntas sälja för över 65 tusen dollar. Etablerade konstnärer som Jeff Koons, George Condo, Cai Guo-Qiang och Damien Hirst förväntas sälja målningar som beräknas sälja mellan 250 tusen dollar och 2,5 miljoner dollar. Koons oljemålning Gazing Ball (Manet Spanish Singer) bär en aktuell uppskattning på 1,98 miljoner brittiska pund. Bland ett stort antal målningar och skulpturer finns även två Picasso-stycken upp till auktion.

Dominique Charriau / Getty Images
Dominique Charriau / Getty Images

Filmuppsättningar inkluderar DiCaprios överlevnadsverktyg från Revenant, liksom Schwarzenegger-artiklar, inklusive hans Harley Davidson från Terminator IIhans svärd från Conan the Barbarian, och en cigarr, stövlar och humidor uppsättning. Andra swag inkluderar två personliga Fiat 500s, två av U2 frontman Bonos gitarrer och en 1950 Jaguar Mark V Drophead, signerad av mer än ett dussin Hollywood A-listers för över 215 tusen dollar.

De mest förväntade priserna är utan tvekan möjligheterna att träffas och delta i evenemang med ett brett spektrum av kändisnamn. Prolific-filmförfattaren Martin Scorsese erbjuder ett tillfälle för en lycklig vinnare att gå med honom i en vecka på uppsättning, medan Producent Harvey Weinstein erbjuder chansen att följa med honom till ett års värde av filmevenemang. Kevin Spacey erbjuder en privat teaterupplevelse, medan andra anbudsgivare kan njuta av ett privat spel Texas Hold Em med Edward Norton och Jonah Hill för cirka 150 tusen dollar. Budgivare kan också välja att träffa Margot Robbie och Doutzen Kroes, med den förra som erbjuder en chans att vara en personlig gäst på Victoria's Secret Fashion Show.

Det finns ett antal semestermål inklusive, som en rundtur i Monaco ledd av prins Albert II eller tre isfyllda resor med Explorer Johan Ernst Nilson. Det finns tropiska vistelser som erbjuds Bahamas, Thailand, Franska Polynesien, Maldiverna eller DiCaprio Palm Springs hem, och det finns till och med en chans att trycka på knappen för att belysa Eiffeltornet. Veronica Varekova och Adrien Brody samarbetar också med LDF om utforskning av vilda djur i Rwanda och Kenya.

Den stora auktionsboken spänner över sjuttio sidor av olika gåvor, och lovar att ge DiCaprio-stiftelsen stora vinster för sina miljöförhållanden.

Rekommenderad: