Modell som Lil Wayne's Trukfit Clothing Line

Video: Modell som Lil Wayne's Trukfit Clothing Line

Video: Modell som Lil Wayne's Trukfit Clothing Line
Video: Lil Wayne - Go DJ - YouTube 2023, Oktober
Modell som Lil Wayne's Trukfit Clothing Line
Modell som Lil Wayne's Trukfit Clothing Line
Anonim

Lil wayne har varit involverad i så många rättegångar i år att han kanske måste skapa en permanent bostad i rättssal. Oavsett om det är den $ 51 miljoner rättegången som han lämnat in mot Birdman tidigare i år förlorade 1,8 miljoner USD rättegången om en obetald privat jetavgift eller 96 000 USD rättegången som ett pyrotekniskt företag hävdar mot Wayne över en obetald fyrverkeriräkning, Weezy har haft sina händer fulla, när det gäller domstolslag. Tja, Wayne gör bättre ett rum på plattan för ännu en rättegång, och den här gången har det att göra med hans klädmärke, Trukfit.

En kvinna som heter Shanise Taylor stämmer på den New Orleans-raka rapparen för att stjäla en bild av henne och sätta bilden på Wayne's Trukfit skjortor utan tillstånd. Taylor säger att även om hon deltog i en fotograferingssession 2011, sa hon inte att Wayne kunde använda bilderna för sina Trukfit-skjortor.

Larry Busacca / Getty Images
Larry Busacca / Getty Images

Taylor, som säger att hon inte är en professionell modell, säger att på toppen av att hon inte tillåter hennes bild att vara på skjortan, är fotot diktat. Taylor säger att de ursprungliga, obehandlade bilderna av henne togs med hennes underkläder på. Den skjorta i fråga gör att Taylor ser ut som om hon inte har på sig något underkläder.

Förutom att hävda att hon aldrig kom överens om att hennes bild skulle vara på skjortorna, tillade Taylor också att hon aldrig skulle vilja att hennes bild skulle visas "på kläder i samband med misogyny och våld." Taylor har tappat Miami-baserade advokatbyrå, Mase Lara, för att ta på sig Lil Wayne. Lil Waynes representanter hade ingen kommentar när de frågade om rättegången.

Huruvida Wayne kommer att hitta ett sätt att slå detta fall återstår att se. Tja, åtminstone Inga tak 2 är ute.

Rekommenderad: