Liz Hurley i "inte gravid" drama

Video: Liz Hurley i "inte gravid" drama

Video: Liz Hurley i "inte gravid" drama
Video: Elizabeth Hurley's Son Makes Another Cameo on "The Royals" | E! - YouTube 2023, November
Liz Hurley i "inte gravid" drama
Liz Hurley i "inte gravid" drama
Anonim

Liz Hurley är många saker - trä i alla hennes filmer, ovanligt intoleranta mot människor som kallar hennes Liz Hurley istället för Elizabeth Hurley, lite gammal - men hon är definitivt inte alls alls.

I själva verket är Liz Hurley förmodligen inte mer nu än hon har varit någonstans i sitt liv, förutom den tiden som hon faktiskt var. Hur som helst, bilderna av henne i papper ser lite rund i mageområdet - ignorera dem, säger Liz Hurley. Hon är inte. Gjorde vi det klart?

Liz Hurley (DVD-skivor) verkar inte spendera för mycket tid i allmänhetens öga dessa dagar. Sedan hennes spektakulära stripa av hemska filmer (Vikten av Vatten, Bedazzled, Double Whammy, Bad Boy, Servering Sara och Metod) detta århundradet, verkar Liz ha tillbringat merparten av sin tid som cavorting runt med hennes nya kärlek, indisk tycoon Arun Nayar. Och göra den modeshow serien, men det räknas inte eftersom ingen tittar på det. Liz och Arun har länge talat om sin önskan om barn. Förra månaden sa Liz:

"Arun vill verkligen ha en. Jag har upptäckt vad en glädje barn är, så vi ska se. Jag skulle hemlighet som tvillingar."

Liz Hurley slog ihjäl graviditetssemor i förra månaden när hon sågs lämna en förlossningsklinik och sedan igen förra veckan på en skidsemester där Liz inte åkte skidor. Så när Liz Hurley dök upp i gårdagens tidningar med en Tät klänning som tycktes göra henne mage sticker ut lite, alla hoppade till slutsatsen att det var för att hon var. De Spegel citerade en källa som säger:

"Hon är känd för att vara fantastiskt trim men hennes utbuktning var otvetydig. Det har verkligen tungor som vågar."

Men bilderna och alla spekulationerna är alla mycket flapdoodle enligt Liz Hurleys publicist, som säger att rapporterna är:

"100 procent kategoriskt osann."

Att döma av den vanliga publicisthastigheten av noggrannhet betyder dock att Liz troligen fylls med cirka tusen foster som en massiv skådespindel. Eller något.

Läs mer:

Hurley förnekar graviditets rykten - ITN

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: