Lost Episode 4? The Substitute ?: En dekonstruktion

Video: Lost Episode 4? The Substitute ?: En dekonstruktion

Video: Lost Episode 4? The Substitute ?: En dekonstruktion
Video: Советы и Хитрости Мастеров по Дому, Которые Действительно Помогают! 2023, Oktober
Lost Episode 4? The Substitute ?: En dekonstruktion
Lost Episode 4? The Substitute ?: En dekonstruktion
Anonim
Image
Image

Kate, Jack och de darnhippiesna fick Locke-blockerad den här veckan Förlorat, eftersom rullstolen undrade sig över den senaste veckans slöva kapitel genom att slutligen ge några svar, samtidigt som han lämnade ett spärr av frågor i sina däckspår.

Den skalliga supremo lyckades göra en stor entré i veckan i hans ominösa svarta molnform med ett synvinkelskott som säkert var ett nöje till Ondskefull död filmer. Geek kunskap åt sidan (det är förmodligen varför du är här), det här avsnittet var en ren skattkista för saker som du borde ha varit uppmärksam på, du obekväma dårar.

Första anlöpshamnen skulle vara den ö-åtgärd som hade Not-Locke gå runt som han blommande ägde platsen (som han gör nu, förmodligen). släpper Richard från sin trädsäck, efter att ha bestämt sig i säsongöppnaren för att göra hans vindrör tillfälligt inaktiv, började ifrågasättningen. Cocke frågade inte så mycket frågor som vagt insinuera deras tidigare förhållande och frågade Richard att gå med i hans sida. Förmodligen är huvudfokusen för de närmaste episoderna som sidor med Jacob och vem sitter med Cocke - så se upp för det.

Sawyer Anslut snart till Cocke Camp efter Ol? Smokey lovar honom svar på varför han är på ön i första hand. Tyvärr för alla damerna i publiken ställde detta problemet med att Sawyer måste sätta kläder på sig igen (hej, vi män får inte Kate swanning om ön i hennes underkläder). De tog sedan en tur mot någon grotta - vars geografiska läge var säkert en av Jacobs mindre genomtänkta idéer. På vägen möter de en ung pojke som berättade för Cocke att han inte kunde döda? Honom ?. Vi vet inte vem han hänvisar till eller vem den lilla scampen är själv men vi har våra pengar på att barnet är en äldre version av Aaron.

En gång i grottan var väggarna täckta i skribbar - som Jacob var ett obevakat barn med ett pack av kritor - och namnen på jack, Sawyer, Hurley, Sayid, den Kwons (Sol och jin) och Locke skrevs över dem (Observera att Kate saknades, trots att hon också berördes av Jacob). Dessa? Kandidater? alla hade en av de Förlorat nummer som tilldelats dem 4,8,15,16,23 och 42. Även i en referens som svänger hela vägen tillbaka till säsong 1 - när Locke förklarade backgammon till Walt och stenarna som var med de två skelett i grottan - det fanns vita och svarta stenar på vågorna. Du läser det rätt; du bör komma ihåg referenser till vita och svarta stenar i Förlorat.

I den flash-sidiga tomten hade vi Locke som den goda, gamla självlämnande krämplingen vi alla vet och älskar. Vridningen kommer i formen eller han är förlovad med Leela från Futurama (eller Helen som de insisterar på att ringa henne här), som senast sågs dumpa sin leverfläckiga röv tillbaka under säsong två. Hon nämnde också att inbjuda Lockes nyckelpiga pappa till sitt bröllop, vilket säkert betyder att han inte längre är en conman, vilket innebär att Locke är i rullstol av olika skäl, vilket innebär att Sawyers föräldrar troligen inte dödades som ett resultat av honom, vilket innebär att Sawyer kanske inte är en conman, vilket innebär att våra meningar är oförklarligt långa.

Det fanns några andra blink-och-du-misslyckade referenser: Lockes chef Kåt vara samma assbag som bossed Locke och Hurley runt tidigare, Reste sig poppar upp på rekryteringsföretaget tillsammans med någon som läser Hurleys lycka tillbaka under säsong tre, och även Lockes väckarklocka hade en summer som lät som larmet från Hatch. Det kan vara värt att notera - om du vill ha en smart klädsel? att blixten i sidled beställer den här säsongen är densamma som återgångsordningen som säsong 1 (Ep 1: Alla, 2: Kate, 3: Locke). Förvänta nästa avsnitt att följa Jack och kanske episoden efter att vara Charlie?

När episoden kom till slut hade vi alt-Locke som arbetar i en skola och försökte förklara reproduktionssystemet som en man vars egna könsorgan måste ha blivit inerta för länge sedan. Strax innan vi återvänder till våra egna tråkiga liv kastade Locke ytterligare en överraskning som Ben poppade upp som lärare i europeisk historia, ser ut som den typ av tvivelaktiga lärare som håller en flaska whisky i sitt skrivbord. Onda bastarder håller alltid whisky i sitt skrivbord och, med vetande Ben, kommer vi nästa vecka att få veta att han slår barnen med sina läroböcker.

Rekommenderad: