Macaulay Culkin kan inte få ett jobb

Video: Macaulay Culkin kan inte få ett jobb

Video: Macaulay Culkin kan inte få ett jobb
Video: The unexpected challenges of a country's first election | Philippa Neave - YouTube 2023, November
Macaulay Culkin kan inte få ett jobb
Macaulay Culkin kan inte få ett jobb
Anonim
Image
Image

Vad är det här? Nyheter som inte handlar om Oscarerna? Godhet. Det är nyheter om tidigare berömd, före detta barnstjärna Macaulay Culkin? Godhet. Nyheter som Macaulay Culkin inte kan hitta något skådespelande arbete? Det det faktiskt Nyheter?

Tyst du. Ja det är nyheter. Dålig gammal Macaulay Culkin har aldrig kunnat ta tillbaka hans ansikte-slapping, Joe Pesci-maiming megastardom från 16 år sedan. Och stackars gammal Macaulay är väldigt irriterad om hela shebangen, så han har gjort exakt vad vi skulle göra i samma situation - Macaulay har gjort en blötande intervju med Tid tidningen handlar om det.

Tillbaka i början av nittiotalet, Macaulay Culkin (DVD-skivor) hade världen på hans små precocious fötter. Efter en okrediterad roll i Jakobs stege vann Han världens hjärtan, fortsatte Macaulay att fysiskt missbruka en några medelålders män i Ensam hemma filmer, dör fruktansvärt av a bee sting in Min tjej och då … ingenting.

Visst var Macaulay Culkin på en episod av Will & Grace, men det säger inte riktigt mycket - han var bokstavligen den sista personen i universum till gäststjärna på showen. Och det fanns ett par låga budgetflickor för några år sedan - som Party Monster och sparad - men Bortsett från det, har Culkin varit mest känd för att klara sig för Michael Jackson i domstol förra året. Och dumma, Macaulay Culkin vill ni alla vet hur skit det är. I en intervju med Tid tidskrift, Macaulay medger:

"Jag är den mest out-of-work skådespelare jag vet … Under de senaste två åren har jag i grunden tagit möten för a levande."

Väl, tar möten och skriver sin nya, semi-självbiografiska roman Junior - vilken Tid intervju handlar verkligen om. Junior är a ström-av-medvetenhet samling av journalposter, inklusive - enligt människor tidskrift:

… ett brev till "Fader" [var] han skriver: "Du lärde mig hur jag aldrig vill vara med mina barn … Du lärde mig om ilska och vrede." I en annan, hans karaktär upprepar helt enkelt ett obscen ord om och om och över i ett brev till sin far.

Självfallet har Macaulay gått galet. Eller har han det? Han berättar också Tid tidningen som:

"Jag har lett en väldigt isolerad existens sedan jag var 6 år gammal. Det är snällt av mig och mitt sinne Jag hoppas att folk inte tror att jag är galen, för att jag inte är det. "

Så det är Macaulays felaktiga film karriär behandlas, och hans mentala nya bok. Det fanns något annat … vad var det? Åh ja, hans vänskap med Michael Jackson. Har michael försökte återbetala Macaulay Culkin för att nästan helt enkelt spara honom från fängelse genom att säga, bjuda honom till Bahrain för ett glas eller två av Jesus Juice och lite nakenfluga? Tyvärr inte - i själva verket Macaulay och Michael har bara talat en gång sedan Jackson fann sig oskyldig:

"Han är en vän, men den typ av vän du pratar med två gånger om året."

Läs mer:

Jobless Culkin är sulkin - New York Daily News

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: