Madonnas Malawi Adopto-Snatch gjorde härligt officiellt

Video: Madonnas Malawi Adopto-Snatch gjorde härligt officiellt

Video: Madonnas Malawi Adopto-Snatch gjorde härligt officiellt
Video: Being Biblically correct more important than being politically correct - YouTube 2023, Oktober
Madonnas Malawi Adopto-Snatch gjorde härligt officiellt
Madonnas Malawi Adopto-Snatch gjorde härligt officiellt
Anonim
Image
Image

När Madonna adopterar ett barn är det svårt. Det finns skedet. Det är badet. Det finns ett konstant hot om inkontinens.

Ja, det vet Madonna verkligen mycket efter. Men lite Mercy James är bunden att klara av sig. För att, precis som vi har väntat hela veckan, har Malawis högsta domstol äntligen godkänt Madonnans begäran att formellt anta Mercy James och ta henne hem.

Madonna har kämpat så hårt för det här - det är allt hon alltid önskat. Fram till nästa vecka när hon bestämmer att hon också vill ha en diamanthårig enhörning och kastar en annan pissy passform när någon säger nej till henne självklart.

Av alla hennes beundransvärda egenskaper är Madonnas tålamod rätt där uppe med sin svagt illamående att inte klä sig som en kvinna i sin egen ålder, hennes snabbhet att fästa sig vid religioner som tydligt är rotade i tjuv och hennes förmåga att driva en Snickers-bar genom klyftan i tänderna i sidled. När Madonna ser något hon vill, går hon bara framåt och får det. Visserligen några år senare tenderar hon att skilja sig från det eftersom det inte är den exakta biljetten till A-lista filmstardom hon förväntade sig och också för att det ser ut som en potatis, men det är förbi.

Poänget är att Madonnas tålamod bara har säkerställt att hon har vunnit det största priset i sitt liv - en liten föräldralös från Malawi som hon kanske eller inte kan planera att hålla i en jätte klockkärl att använda som sin primära källa till läckra stamceller.

Det är rätt - efter hennes förödmjukande nederlag tidigare i år har Madonnas adoption av malawiska föräldralösa Mercy James äntligen fått den officiella framstegen av landets högsta domstol. AP rapporter:

Madonna kan adoptera ett andra barn från Malawi, det sydafrikanska landets högsta domstol dominerade, vridning av ett lägre domstolsbeslut som sagt att det inte var i kontakt med tiden. Högre rättvisa Lovemore Munlo, som läste tredomspanelens dom, sa också att sångarens åtagande att hjälpa missgynnade barn borde ha beaktats när man beslutade om Madonnas begäran om att anta 3-åriga Chifundo "Mercy" James.

Denna nyhet är inte exakt en överraskning - antagandet var allmänt förutspådde tidigare i veckan - men det kommer inte vara mindre spännande för Madonna, inte minst för att domstolen i huvudsak har satt ett prejudikat som gör att Madonna kan rocka upp till landet i en smutsig bra JCB och scoop upp så många små föräldralösa för sig själv som hon kan så ofta som hon gillar.

Därför glöm inte att Madonna nyligen har gjort mycket för Malawi. Hon grundade en välgörenhetsorganisation för att mata landets föräldralösa barn och ge dem medicinska förnödenheter. Dessutom har hon byggt Kabbalahskolan i Raising Malawi för att utbilda dem i Kabbalas mystiska sätt, så att generationer av malawiska föräldralösa kan växa upp till att vara minst lika kloka som Ashton Kutcher. Det kanske inte är mycket, men det är en början.

Det går bara att visa att pengar inte kan köpa dig kärlek. Men det kan köpa dig en skräp av tegelstenar för att bygga en skola för att indirekt skulda en regering till att ge dig ett barn som du sedan kan fortsätta med att duscha med närmaste approximation av kärlek som är tillgänglig för dig när som helst. Vilket är en helt annan sak. Det är.

Rekommenderad: