Mariah Carey gör dumt en annan film

Video: Mariah Carey gör dumt en annan film

Video: Mariah Carey gör dumt en annan film
Video: This Movie Gave Nkiru Sylvanus Several Awards (A Cry For Help) - A Nigeria Movies - YouTube 2023, November
Mariah Carey gör dumt en annan film
Mariah Carey gör dumt en annan film
Anonim
Image
Image

Kom ihåg Glitter? Det gör vi inte heller. Naturligtvis vi hört om det var trots allt den stora skärmdumpen av Mariah Carey, men det blev så skrämmande recensioner att vi skulle äta våra egna ben innan vi tittade på den.

Men Mariah Carey är ingenting om inte en trooper. Tja, en trooper eller en kvinna som inte inser när hon är så illa på något att hon aldrig ska försöka försöka igen. För att Mariah Carey av någon anledning kommer att göra en annan film. Gud hjälper oss alla.

Det har meddelats att långsam blinkande, prisbelönande, plaggintoleranta warbling fruitloop Mariah Carey (CD skivor) vill få henne foten tillbaka i skådespelaren. Hon är enligt uppgift att stjärna i Tennesseea film vi gillar inte ljudet av. Här är tonhöjden för Tennessee, som sagt av E! Uppkopplad:

[Maria Carey spelar] en servitris vem lagar sig med sina två bröder för att söka efter sin fostrade far i ett försök att hjälpa den yngsta broren, som har leukemi.

De där nyckelord igen: "team", "search", "estranged", "help", "leukemi". Urgh. Men - oavsett hur fruktansvärt Tennessee låter - vad i helvete är Mariah Carey att göra en annan film? Vi trodde att hon var lycklig var hon nu, vann miljoner miljoner utmärkelser, gjorde irriterande cockney accenter och berättade fransmännen att hon gjort en puss i hennes knickers.

Oroande, hon verkar inte lära av sina misstag. Glitter, Mariahs sista film, fick några av de värsta recensionerna för någon film i historien. Mariah Carey vann 2001 Värsta skådespelerskan Razzie för hennes roll i en film den där kritiker kallad:

"Om så färska som rancid kinesisk mat som har fastnat i kylskåpets baksida i flera månader."

Inte bara det var det runt tiden för Glitter att Mariah hade hennes lilla uppdelningsincidens. Och om en fluffig film om en wannabe sångare kan göra det, Tänk vad en maudlin, faux-inspirerande flick som Tennessee kommer att göra till henne. Ännu värre, producenten av Tennessee har inte sett Glitter antingen. Lee Daniels berättade Daglig Variety:

"Jag såg aldrig Glitter, men jag gillade hennes arbete i den andra filmen … eftersom den här karaktären är interracial och kämpar med alla möjliga problem på grund av det, jag tyckte att hon var perfekt."

Vi kan ha fel, men vi är ganska säkra på att det här är en kod för Se, Maria Carey är känd och många tycks tycka om henne av någon anledning. Dessutom, vem fan skulle annars se den här galna filmen om den inte har någon form av stjärna knuten till den?

Läs mer:

Mariahs Cinematographic Comeback - E! Uppkopplad

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: