Mark Cuban betalar ut $ 30k för svärning vid välgörenhetshändelse

Video: Mark Cuban betalar ut $ 30k för svärning vid välgörenhetshändelse

Video: Mark Cuban betalar ut $ 30k för svärning vid välgörenhetshändelse
Video: Shiba Inu Coin Shibarium Bone DogeCoin Multi Millionaire Whales Launched 1st Ever Crypto Dynamic NFT - YouTube 2023, Oktober
Mark Cuban betalar ut $ 30k för svärning vid välgörenhetshändelse
Mark Cuban betalar ut $ 30k för svärning vid välgörenhetshändelse
Anonim

Mark Cuban, som ägare till Dallas Mavericks, har fått ett rykte som en bit av en potta-mun och betalar ut mer än 2 miljoner dollar i böter för att svära under spel de senaste 15 åren. Men vid en nyligen välgörenhet händelse för anti-online mobbning organisation CyberSmile, tog kubanska sin foul mouthed antics till en annan nivå för en bra sak.

Alex Wong / Getty Images
Alex Wong / Getty Images

CyberSmile-evenemanget var en head-to-head-tävling mellan Mark Cuban, VD för Intel Brian Krzanich i online-strategispelen Legends League. Efter att kubanen kom ut på toppen informerade värdens föreståndare, Kristine Leahy, om att på grund av en del olyckshändelser pratade före spelet hade han blivit utfärdat en böter på 15 000 dollar för dåligt språk. Så här gick utbytet därifrån:

"Det är okej, men för att det kommer till en bra sak, kommer det till CyberSmile. Tar du tillbaka F-bomben eller står du vid den?"

Till vilken kubansk svarar:

"Så om jag säger det igen måste jag betala en annan $ 15k?"Ingen deltagare i en välgörenhetshändelse som värderar hans eller hennes salt kan i gott samvete ge upp en möjlighet så, och som du kan se i videon nedan utnyttjade kuban full nytta av svaret på hans fråga (minst sagt):

Inte bara är $ 30.000 i böter till en bra sak, men det är uppenbart att publiken älskade kubanska cavalier attityd, och jag är säker på att deras vilda svar på sin andra F-bomb i natten var ovärderlig. Självklart, med en nettovärde på 2,7 miljarder dollar, är Mark Cuban den lyckliga individen som kan svära där han vill, oberoende av situationen, såvida inte NBA, FCC eller någon annan styrande organ börjar dela ut miljarder dollar sämre språk citat.

När det gäller CyberSmile uppskattar de utan tvivel den extra trettio storhöjden som kubanska sönderhet har, och det är synd för dem att han vann spelet - om han är borttappad kan de ha skjutit mot ytterligare sex figurer i böter.

Rekommenderad: