Martha Stewart: Trumps fel att lärlingen var Ass

Video: Martha Stewart: Trumps fel att lärlingen var Ass

Video: Martha Stewart: Trumps fel att lärlingen var Ass
Video: 10 Signs Your Body Is Crying Out For Help - YouTube 2023, November
Martha Stewart: Trumps fel att lärlingen var Ass
Martha Stewart: Trumps fel att lärlingen var Ass
Anonim
Image
Image

Över i Förenade kungariket blir vi alla upphetsade med möjligheten att se Alan Sugar vara oförskämd och lite förvirrad mot människor i den nya serien av Lärlingen. Men det är inte så rosigt i Amerika.

Förra året led Amerika Lärling överbelastning. Förutom de vanliga Donald Trump shouty styrelserum Lärling, det fanns också en annan serie av Lärlingen, starring tidigare jailbird och heltid oddball Martha Stewart. Men Marthas show var inte en succé, något som hon ligger fast vid Trumps fötter.

Martha Stewart (Grejer) gillar att göra många saker med sin tid, som att försöka roa över en flod i en pumpa eller diskutera moderna grisar på hennes TV-program på dagen, men hennes ansträngningar att göra en ny serie av De Lärling arbetet gick ner i lågor i fjol. Mindre överkompensativt maskulin än Trumps Lärling, Martha skulle till och med skriva ett brev av ursäkt till de tävlande som hon sparkade. Men det var inte en träff. En kritiker sa om Lärling: Martha Stewart:

"Det finns ingen rädsla i denna show eller något av domen, skammen, ignominy eller flat-out-reprobation som kommer med att få sitt huvud överlämnat till ett av Donald."

Efter bara en serie, Lärling: Martha Stewart bit dammet. Vid den tiden gick Donald Trump till och med för att säga att Marthas show nästan dödade sin egen. Men nu har Martha Stewart slog tillbaka och sagt att det var allt Donalds fel i första hand, för att inte sitta Lärlingen ut för en serier:

"Att ha två" lärlingar "var lika orättvist mot honom [Trump] som det var för mig. Men Donald ville verkligen fortsätta."

Donald Trump vägrar dock att lyssna. Han sa, möjligen i en övertygande voiceover:

"Jag önskar att hon skulle kunna ta ansvar för hennes misslyckande."

Läs mer:

MARTHAS DRÖM VAR ATT BUMPA TRUMP - New York Post

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: