Michael Douglas Sues företag för att använda sitt ansikte för ondska

Video: Michael Douglas Sues företag för att använda sitt ansikte för ondska

Video: Michael Douglas Sues företag för att använda sitt ansikte för ondska
Video: Michael Douglas Tackles Age - YouTube 2023, November
Michael Douglas Sues företag för att använda sitt ansikte för ondska
Michael Douglas Sues företag för att använda sitt ansikte för ondska
Anonim

Det är konstigt att någon skulle vilja använda bilden av Michael Douglas för någonting, förutom kanske en film om gamla män som gifter sig med unga kvinnor och slutar göra bra filmer, men det är bara oss.

Två medieföretag använde emellertid bilden av Michael Douglas. Och Michael Douglas var OK med det - tills företagen bestämde sig för att använda sin bild på ett dåligt sätt, det är. Nu kommer han att stämma på sina guddövda åsar hela vägen till den freaking månen.

Det finns ett argument att om Michael Douglas (DVD-skivor) hade inte gift sig Catherine Zeta Jones och inspirerade en hel våg av "Urgh, men han är verkligen gammal" nyfikenhet, då skulle han vara ännu mindre känd än han är nu. Människans senaste highpoint var professionellt en gästplats på Kommer & Grace för fyra år sedan som homosexuell polis. Och det säger inte mycket: även Britney Spears är tillåtet på Will & Grace dessa dagar.

Så det är naturligt att Michael Douglas skulle börja se någon annanstans för arbete - som att presentera dunkla utbildningar på allmänheten tv som Lär sig om för Familj-tv-studior och den Paradigm Media Group. Under Lär sig om, Michael Douglas skulle berätta tittarna handlar om några viktiga pedagogiska saker som skulle berika deras liv övertygad. Eller något. Hur som helst, Michael Douglas bara gick med på att presentera Lär sig om förutsatt att det var pedagogiskt och icke-kommersiell.

Och Lära sig om var pedagogisk och icke-kommersiell. Men annonser och infomercials som Family Television Studios och Paradigm Media Group klyftades uppenbarligen från Mikaels bitar i serien för att få företags sponsring för shows som aldrig sändes på offentliga tv var, säger Douglas, inte som icke-kommersiell som han hade har velat

Och vad Michael Douglas angår är det felaktig användning av hans bild och namn. Så stämmer han på familjen Television Studios och Paradigm Media Group för alla vinster som hans ansikte fick dem, plus 75 000 dollar ersättning och juridiska avgifter. Vilket är mer än tillräckligt för att hålla sin misstänkt ambitiösa fru tyst i en vecka eller två.

Läs mer:

Skådespelare Douglas stämmer över bildanvändning - BBC

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: