Michael Jackson coughs upp för sina Neverland-arbetare

Michael Jackson coughs upp för sina Neverland-arbetare
Michael Jackson coughs upp för sina Neverland-arbetare
Anonim

Sedan december 15 har arbetstagare på Michael Jackson Neverland ranch inte betalats. Sedan dess har de förmodligen överlevt på en diet bestående av återstående Jesus Juice och slurps av giraffblod.

Men idag är Neverlands personal turdag. Efter att staten Kalifornien hotat att stämma honom, har Michael Jackson gått med på att stumpa upp den $ 306,000 som han är skyldig till för sina Neverland-arbetare. Men det är inte alla goda nyheter - nu när Michael Jackson tillbaka betalar sin personal igen antas det att hans burka budget kommer att ta en direkt träff.

Den här gången igår såg sakerna lite hårig ut för Michael Jackson (CD skivor). Kaliforniens Institutionen för industriella relationer hade bestämt att Jackson behövde betala sina arbetare $ 306,000 i obetalda löner tisdag, en deadline som Michael Jackson hade lyckats förlängas med en dag. Och nu har försäkringar gjorts att Neverland-arbetarna kommer att betala idag för första gången sedan December. I ett uttalande, arbetskommissionär Robert A. Jones sa:

"Det är inte nödvändigt att vidta rättsliga åtgärder i den här frågan vid den här tiden som den största oroen att alla anställda får löner som är skyldiga dem tas upp."

Så nu som alla Michael Jacksons Neverland-anställda har betalats, är allt tillbaka till vanligt, eller hur? Fel - de får inte jobba på Neverland eftersom Michael Jackson inte uppdaterade sin arbetskompensation. Men om ingen får jobba i Neverland, vem ser efter Mikaels djur och pornostash?

Oroa dig inte, staten avslöjade att djuren i Neverland Zoo är omhändertagna av en anonym "lokal veterinär" medan säkerhetsuppgifterna i Neverland tas upp av "medlemmar av Jackson familjen." Även om förmodligen inte Jermaine Jackson, som förmodligen fortfarande är i hundhuset, för att påstod att den otäcka boken häller sig runt.

Läs mer:

Betalningsdag för Michael Jackson - E! Uppkopplad

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: