Miley Cyrus gör någonting styggt

Video: Miley Cyrus gör någonting styggt

Video: Miley Cyrus gör någonting styggt
Video: Call of Dragons Made $16 Million in ONE MONTH... BUT... - YouTube 2023, November
Miley Cyrus gör någonting styggt
Miley Cyrus gör någonting styggt
Anonim
Image
Image

Vad med alla nakna bilder och tonårssvårigheter, har barn-TVs värld aldrig liknat en grubby sjukhårig grönare än nu.

Men ett namn har lyckats stiga framför allt besväret som en slags underbar tonårsängel från himlen - Miley Cyrus. Men inte längre.

Fläktar har fångat Miley Cyrus att göra något så äckligt, så rättvist omoraliskt och depraverat och - ja, vi säger det - ondska att det lämnades hennes armé av att älska anhängare som höll i skräck. Det var rätt - någon såg Miley Cyrus som körde på baksidan av en bil utan säkerhetsbälte. Nej, det är inte en eufemism för oskyddad sex - Miley Cyrus bär inte en säkerhetsbälte på baksidan av en bil. Vilken tik.

Gör inget misstag, Miley Cyrus reglerar världen för tillfället. Hon har övervunnit alla slags hinder i hennes liv för att komma dit - som den kroppens dubbelskandal och hur hon delar 50% av sina gener med Billy Ray Cyrus - men det har bara gjort henne framgång allt mer söt.

Hittills i livet har Miley Cyrus haft två nummer ett album, en nummer en film, en känsla av en TV-show och hon har hjälpt till att göra Britney Spears mindre mentalt, och hon är fortfarande bara ungefär sex år gammal. Men kanske Miley Cyrus största lycka har inte varit att böja sig för de onda som har kommit överens med sina tween-idol samtidiga.

Till skillnad från Vanessa Hudgens, Miley Cyrus har aldrig tagit en bild av hennes ming och ställt den på internet. Och till skillnad från Jamie Lynn Spears, Miley Cyrus har aldrig blivit knockad upp av någon kuk som hon träffade i kyrkan. Men under det smörglödande leendet finns det ett hjärtat av mörker som slår in i Miley Cyrus, om den här nya rapporten är något att gå förbi.

Miley Cyrus bär inte en säkerhetsbälte i en bil en gång.

Vi vet att vi är lika chockade som ni. Så chockad att vi låter USA idag fyll i dig på resten av detaljerna:

I ett bloggobjekt postat måndag, Konsumentrapporter tidningen säger att den 15-årige superstjärnan Miley Cyrus, som spelar Hannah Montana på tv, ses i hennes nya film som körs utan bilbälte i bakre sätet på en Range Rover. Så är hennes pappa, countrymusikstjärna Billy Ray Cyrus, säger Yonkers-tidningen. Tidningen säger att 65% av de 13-å-15-åringar som dödades vid autoolyckor år 2006 inte hade på sig säkerhetsbälten. "Det verkar för oss att Miley, hennes pappa och Disney hade ett perfekt tillfälle att hjälpa till med tonåringar och motverka - snarare än att uppmuntra - den här trenden", säger bloggen.

Ja, skruva dig Disney! Vi avbryter den här resan till Disneyland nu och återvänder vår samling av porslin Disney feer, och vi tittar aldrig Förlorat igen. Eller Geena Davis Show. Och du vet hur mycket den sista sträcker sig. Hur vågar du göra det här, Miley Cyrus. Hur vågar du!

Vi är dock säkra på att den enorma Miley Cyrus-industrin inte kommer att låta henne skadas av den här säkerhetsbeläggningen. Vi har sett hur det fungerar, och vi kan andra gissa att Miley nu ska göra en av tre saker för att göra detta till hennes fans. Hon ska antingen gå på Larry King och gråta om händelsen eller hon hittar en lämplig rehab anläggning och hål där uppe i några dagar. Och om det verkar lite för mycket som hårt arbete, är vi säkra på att ett ursäkta brev till Al Sharpton har utarbetats precis i fallet.

Läs mer:

Miley Cyrus, pappa är så busted för att inte buckla upp - USA idag

Rekommenderad: