Mischa Barton Sick With Prettiness

Video: Mischa Barton Sick With Prettiness

Video: Mischa Barton Sick With Prettiness
Video: Rising Starlet Mischa Barton 'BULLIED' Out of Hollywood - YouTube 2023, November
Mischa Barton Sick With Prettiness
Mischa Barton Sick With Prettiness
Anonim
Image
Image

Du vet hur det är när du är en tunn, vacker och framgångsrik skådespelerska som daterar rockstjärnor; Det är en flippin mardröm är det inte?

Titta bara på fattiga Mischa Barton; de O.C skådespelerskan har ett helvete för en stund för tillfället på grund av hennes skönhet och rikedomar. Skam.

O.C stjärnan Mischa Barton (DVD-skivor) - vem daterar Whitestarr frontman Cisco Adler - verkar känna sig trycket på att bli slog ner med att vara en fantastisk och strålande Hollywood starlet och har uttryckt sin oro över detta olyckliga och försvagande tillståndet. FemaleFirst.co.uk citerade Mischa som sagt:

"Det irriterar mig att jag ses som det här söta ansiktet."

Det måste vara riktigt svårt för dig Mischa och HecklersprayHjärtat går verkligen ut till dig.

Mischa, vars skönhetspåverkan har vunnit henne ett modelleringsavtal med högkedjiga kedjan Accessorize fortsatte med att avslöja den fruktansvärda sidan effekter av att leva med prettiness:

"Människor säg också att jag är för tunn. Sanningen är ganska folk är inte lika accepterade som andra människor. Det kommer med alla dessa stigmas. Det är som, "Hon är söt och tunt, så hon måste få problem. Hon måste vara anorexisk eller deprimerad eller bitchy. '"

bitchiness är verkligen en bieffekt Mischa lider av; pratar med Toppen av Popsna tidningen om O.C co-star och kollega i gorgeousness, Rachel Bilson, Hon sa:

"Rachel är långt mer öppet sexuellt än jag är. Jag är så lång och långig. Jag tror Jag skulle vara rädd för att ha hennes vällust. Jag tycker om att vara underdriven sexuell."

Mischa klarar sig tydligt för att hålla denna bieffekt av hennes sjukdom i strid, men alla vet att den här lilla kommentaren bär undertoner av "knubbig" och "slutty".

Till Överst allt, Mischa Barton och vänner kommer aldrig att känna glädjen av att bli kallad en mingare eller ha någon att sjunga Vem släppte ut hundarna till dem, som några av de mer estetiskt utmanade kändisar som jodie Kärrs och Jade Goodys av denna värld.

Blir dina hjärtan ännu, Hecklerspray läsare?

Nej, trodde det inte.

Läs mer:

Mischa Barton: Jag är inte sexig - Femalefirst

[berättelse av Joanna Sim]

Rekommenderad: