MySpace Trawl? Japanska poplåtar

Video: MySpace Trawl? Japanska poplåtar

Video: MySpace Trawl? Japanska poplåtar
Video: How To Advertize Your Band On Myspace - YouTube 2023, Oktober
MySpace Trawl? Japanska poplåtar
MySpace Trawl? Japanska poplåtar
Anonim
Image
Image

Vissa band har olika sätt att tänka när det gäller att göra musik.

Din vänliga stadsdödsmetall vill att du ska rocka ut när de inte bakar kakor. Och vi kan naturligtvis stereotypa hela dagen när vi antar att alla reggaefansare kommer att lyssna på deras Bob Marley 12 锟 斤 拷 s medan dreadlocking upp sin arm och röker roliga luktar cigaretter.

Vad är verkligen annorlunda Japanska poplåtar är deras inställning till hur de skriver och spelar in musik. Många band kan ibland ta upp till två / tre år för att slutföra en sång från när en lyric skrivs, till den slutliga masteringsprocessen. Japanska poplåtar gör allt på tjugo minuter.

Det låter nästan som om det inte skulle fungera. Det är som om du är på prov i skolan, du inser med tjugo minuter kvar att det finns en extra fråga på baksidan och det är värt 50% av varumärket. Vi vet inte varför de fungerar på det här sättet. I bandets egna ord säger de:

? Våra låtar skrivs och spelas in på 20-30 minuter och är aldrig längre än 2 minuter. Eftersom det är så spelar vi.?

Det vi har kvar är en samling låtar som kommer i korta sprickor. Ge eller ta några sekunder som låter som de måste ha tagit längre tid än tjugo minuter att skapa. Om de kan arbeta så snabbt, ger japanska poplåtar en vecka i en studio en produktion av cirka tio album.

Vår favoritlåt är en sådan Kerry Katona skulle ganska sannolikt applådera mellan en gobfull chips och currysås. Kallad Bi Polär Kärlek, sångens titel verkar ganska bokstavlig. När man lyssnade på sången tog den på något sätt sig bort från spelaren och skulle inte återkomma. Gud vet hur vi bröt den. Men det är en bra sång, ärlig! Band som japanska poplåtar får oss att le - de gör något annat.

Nästa vecka; OAP prog rock. Ok, det kanske är lite för annorlunda:

För mer:

Japanska poplåtar MySpace

Rekommenderad: