MySpace Trawl? Vänligen sluta skicka oss skräppostmeddelanden

Video: MySpace Trawl? Vänligen sluta skicka oss skräppostmeddelanden

Video: MySpace Trawl? Vänligen sluta skicka oss skräppostmeddelanden
Video: How To Advertize Your Band On Myspace - YouTube 2023, Oktober
MySpace Trawl? Vänligen sluta skicka oss skräppostmeddelanden
MySpace Trawl? Vänligen sluta skicka oss skräppostmeddelanden
Anonim
Image
Image

Under alla år har vi hackat bort genom de dumma mängderna konstnärer på MySpace, vi har gjort det på egen hand.

Tja mest på är gjort på egen hand, ibland under en sen natt radio lyssna vi kommer att plocka upp på groovy poster låst i nattens mörka natt.

Förvånansvärt är den här funktionen inte resultatet av en PR-kvinna som slänger poster på oss och erbjuder gynnar som vi kommer senare. Du ser käre läsare, vi vill hålla sakerna oberoende och fysiskt scour för saker som är annorlunda och du kommer hoppas att njuta. Vad vi inte tycker om är att människor klappar igenom vår uppmärksamhet och hävdar att de är nästa stora sak när de i själva verket låter som en hundspo som har gått på.

Vid en tidpunkt brukade MySpace handla om att lägga till vänner och hålla kontakten med varandra. Med några få lickser av HTML kan du till och med anpassa din sida för att göra det allt prickigt och konstigt. Men nu har vänfaktorn försvunnit över till Facebook och vi är kvar med en klibbig goo som en gång var den dominerande kraften i socialt nätverkande.

Nu får vi inte folk som vill vara vår vän när vi loggar in. Borta är de dagar då Gary, den speciella firögda nerden, ville påminna om att hans största prestation var att uppnå tre stjärnor på McDonalds. Alla vänförfrågningar vi får nu är från band.

Men de skickar meddelanden. Men de gör inte mycket för att få oss att bry sig om att klicka på deras profil. Istället för ett trevligt vänligt välkomnande och en kram får vi kommentarer som ? Såg du som det här bandet. Jag gör liknande saker. Kanske gillar du mig ?? Kanske ska vi, men mest kommer vi inte.

Nedan följer några exempel som folk skickar oss och tror att vi ska svara på. Vi kommer inte, och om det var möjligt, använder vi följande skriftliga ord som toalettpapper. Nu skulle det vara bra skulle det inte?

Hej där, jag är den nya pianospelsångaren / låtskrivaren från SE London. När du njuter av _ musik, kan du också sova av mig också.?

Hej du kanske gillar vad jag gör. Jag skriver, musik, videocreate. Lägg till mig om du vill.?

Hej ******** här, önskar dig en lycka till. Om du gillar akustisk musik och Coldplay så kommer du att tycka om mig.. Jag har nytt EP på vägen och snart ska jag turnera snart om du vill kolla in mina saker.?

Skaka inte sin verksamhet som vanligt nästa vecka. Förvänta dig den typiska musiken som är ganska underbar, men kommer nog inte att höras på stor skala.

Rekommenderad: