MySpace Trawl? The Candle Thieves

Video: MySpace Trawl? The Candle Thieves

Video: MySpace Trawl? The Candle Thieves
Video: How To Advertize Your Band On Myspace - YouTube 2023, Oktober
MySpace Trawl? The Candle Thieves
MySpace Trawl? The Candle Thieves
Anonim
Image
Image

Kristus allsmäktig, sommaren har varit lite skräp har det inte?

Vi hade samlat alla våra pennor från vintermånaderna för att kasta på glassmannen, men vi kan inte, för att Sunshine har bestämt sig för att hålla två fingrar upp på oss och bugga av. Det betyder att vi inte kan göra våra Speedos och göra oss smala bruna. Eller hummerröd beroende på vad du föredrar.

Vid den här tiden av året finns det alltid en sång som borras i våra huvuden och heter "sommarens hymne". Vanligtvis med en tjej med boobs storleken på strandbollar, är det alltid skräp. Vi vill höra något som är kul, full av ande och jolly. Utan ytterligare ado presenterar vi The Candle Thieves till dig.

Som vi vet bör de stigande temperaturerna göra oss alla flockar till stranden och överdosera på bränd BBQ-mat. Härliga damer borde också framgå av bokstavligen ingenstans och sedan återvända till deras hål i marken när solen går bort. Feta blockes med håriga manboobs bör också piska av sina skjortor och jiggla sina saker runt när man spelar fotboll.

Medan människor hänger sig i alla dessa aktiviteter behöver de en sorts låt att följa med. Men radio- och tv-pumpen är precis lika gammal som låter dansa som påminner om alla andra låtar som spelas hela dagen.

Vi vill ha någon form av mångfald, något som låter original men kan också vara populärt. The Candle Thieves gör en härlig blandning av musik som är knäppt utan att vara uppe i röven och innehåller dumma mängder kul. Nu vet vi inte om låtarna på MySpace har varit medvetet titeln för sommarsäsongen, men vi bryr oss inte om det.

Sunshine Song är vad alla ska höra på morgonen. Det är helt charmless och har nuggets med goda känslor. Regnbågar, blommor, solsken, leenden och smickrande anmärkningar om människor är alla på den här sången. Vi tror att det finns en skrikande trumpet där inne, men vår kunskap om vindinstrument är lite skräp. Men massor av klapalonger och oerhört välarbetat piano är tillverkade tillsammans med gitarrens svaga strums. Allt du behöver för en ess sång verkligen.

The Candle Thieves använder instrument som din vardagliga megabucksmusiker inte skulle associeras med. Att bara veta att de använder leksaksinstrument som piano indikerar för oss att de handlar om att ha kul. Scott McEwan och den mytiska Glockenshiels gör upp bandet som helt enkelt vill göra okomplicerade låtar utan något bifogat ego eller drama.

Endast två låtar finns på MySpace-spelaren. Den andra heter Hajar och björnar. Du kanske inte tror att det inte är en mycket sommarrelaterad titel - men folk går i camping i skogen där björnar bor och ibland får sig iväg. Hajar kommer alltid och säger hej när oceanerna värmer upp, men hajar tenderar att ta en snabb bit av människor. Inte bra ? om du inte är hajen.

Bandet går ut för att spela kort tid, men det är inte din genomsnittliga typ av turné. Känd som The Garden Parties, kommer The Candle Thieves bokstavligen att komma och spela i din främre eller bakgård. Vi är inte säkra på hur du får en inbjudan, men det faktum att du kan få ett band att spela precis framför dig är en sällsynt möjlighet. Skulle Metallica gör det? Självklart inte, ja, bara om du gav dem en stor check.

För mer:

The Candle Thieves MySpace

Retweeta detta inlägg eller

Rekommenderad: