Nicollette Sheridan & Michael Bolton Engaged! Hurra!

Video: Nicollette Sheridan & Michael Bolton Engaged! Hurra!

Video: Nicollette Sheridan & Michael Bolton Engaged! Hurra!
Video: Michael Bolton Dating History,who’s Michael Bolton Dating? - YouTube 2023, November
Nicollette Sheridan & Michael Bolton Engaged! Hurra!
Nicollette Sheridan & Michael Bolton Engaged! Hurra!
Anonim
Image
Image

Nicollette Sheridan - den ena av Desperata hemmafruar det är inte Teri Hatcher, Eva Longoria, den som nästan vann Oscar eller ingefära - har blivit förlovad med Michael Bolton. Whoopy-doo!

Någon varnar Anita Dobson och Brian May - Det finns ett nytt dumt barn i blocket, i form av Nicollette Sheridan och Michael Bolton, och de är uppe på titeln Dumbest Rock Star / Actress Couple Haircuts.

Vi är berättade att under helgen, tidigare hemska 1980-talet nämnda Jag älskade dig … Men jag ljög crooner Michael Bolton (CD skivor) blev förlovad till femte mest känd Desperata hemmafruar stjärnan Nicollette Sheridan i Bahamas, sätta stopp för ett fängelse som har pågått - på och av - i flera år och år.

Michael Bolton och Nicollette Sheridan hade varit med i en år tillbaka på 1990-talet, när Michael Bolton en) hade fortfarande den värsta hårklippningen i universum och b) coining det med smutsiga sånger som Kan jag Rör dig där, och Nicollette Sheridan var en stigande stjärna på poopy överdriven båtsig TV-show Knots Landing.

Men Nicollette Sheridan och Michael Bolton skilde sig, och de båda gick ut för att göra andra saker. Nicollette gick och blev känd Desperata hemmafruar samtidigt bli förlovad med Nicklas Soderblom, medan Michael bestämde sig för att sluta vara berömd mer. Men Bolton och Sheridan återupptog sin gamla kärlek förra året; troligen efter paret insåg att de var båda för gamla för att dick runt mer, och det tog en tur på lång sikt. I januari berättade Michael Bolton New York Daily Nyheter den där:

"Nicollette och jag är väldigt seriösa om varandra. Jag är mycket engagerad. Det är en mycket speciell tid i mitt liv. jag har en bra känna sig för framtiden."

Och nu Nicollette Sheridan och Michael Bolton är förlovad. Och som icke-fans av antingen Desperata hemmafruar eller någon Michael Bolton sång någonsin, vi känner oss säkra på att säga: Meh.

Läs mer:

När en Bolton älskar en Sheridan - E! Uppkopplad

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: