Nintendo säger revolutionen och Zelda slated för hösten

Video: Nintendo säger revolutionen och Zelda slated för hösten

Video: Nintendo säger revolutionen och Zelda slated för hösten
Video: Das Trennscheiben ABC! Übersicht, Gefahren, Unterschiede und EXPERT! Inkl. 250 € Verlosung! - YouTube 2023, November
Nintendo säger revolutionen och Zelda slated för hösten
Nintendo säger revolutionen och Zelda slated för hösten
Anonim
Image
Image

Marknadschefen för Nintendo i Amerika, Reggie Fils-Aime, berättade nyligen för Spike TV att efterträdaren till Nintendos Gamecube, kodnamnrevolutionen kommer att släppas någon gång i år.

Fils-Aime talade också med Spike TV om det mycket efterlängtade spelet, Zelda: The Twilight Princess. Han var säker på att påpeka att det nya Zelda-spelet definitivt kommer att släppas för Nintendo Gamecube, och kommer att träffa butiker i höst.

Den kommande versionen av Nintendo (Grejer) Revolutionen är ingen överraskning, men De Skymning prinsessa var ursprungligen avsett att komma ut i november 2005 för Gamecube. Istället, veckor före släppningen drevs den tillbaka till första kvartalet i år.

Spekulationen har varit skarp att den nya Zelda kommer att släppas för Revolutionen istället för den första avsedda Gamecube. Fils-Aime sätta det ryktar att vila med en intervju med tidningen Elektronisk Gaming Månadsvis (EGM). Han sa att Twilight Princess kommer vara kompatibel med både Gamecube och Revolutionen, och att spelet kommer att ha speciell funktionalitet för dem som spelar den på Rotation. I sina ord avslöjade han:

"Tricket blir vad som gör det speciellt att spela på revolutionen och i den utsträckning som vi kunde skapa något sånt, pojke, skulle det inte vara fantastiskt?"

Det kommer att bli mer information att komma på Nintendo-revolutionen och Zelda: The Twilight Princess i maj vid årets E3. Vi kan inte vänta.

Läs mer:

Reggie talar: Twilight Princess i höst, DS Lite ersätter nuvarande modell - Nintendojo

[berättelse av Michael Van Orden]

Rekommenderad: