Inget Kylie bröllop, ingen Siree

Video: Inget Kylie bröllop, ingen Siree

Video: Inget Kylie bröllop, ingen Siree
Video: Why Kylie Won't Marry Travis Any Time Soon - YouTube 2023, November
Inget Kylie bröllop, ingen Siree
Inget Kylie bröllop, ingen Siree
Anonim

Kylie Minogue har nyligen hänt mycket med henne - utsatt för smärtsamma cancer mot cancer och utsätts för den lika smärtsamma tredje serien av Little Britain - men hon gifter sig inte.

Kylie Minogue hade plötsligt befunnit sig i mitten av alla typer av bröllops rykten. Förslag gjordes att Kylie planerade att gifta sig med Olivier Martinez mycket snart faktiskt. Men nu säger Kylies publicist att rykten är mycket skit och vi borde noga tänka på vårt eget pissningsföretag. Det är inte ett direkt citat, du vet.

Kylie Minogue (CD skivor) anses vara över det värsta av hennes bröstcancer behandling, och hon är allmänt tänkt att vara i gott humör. Vi skulle vara även i gott humör om vår mindre kända syster fångades göra allt typer av lesbisk verksamhet i en bandklubb, men kanske är det bara oss. Hur som helst, Kylie är tillräckligt bra för att ha meddelat en comeback-turné här år, och så visade sig tankar naturligt på hennes bröllop till Olivier Martinez.

Enligt några rapporter i går, en brudbutik i Kylies hem staden Melbourne stängdes speciellt så att Kylie kunde vandra runt och välj en liten wee bröllopsklänning. Och bröllops rykten blev ytterligare underbyggd av Marinezs mor som blabbar allt om ceremoni till tidningarna. Hon sa tydligen att Kylie skulle få gift med sin son i april på franska ön, utanför kusten av Melbourne, tillägg:

"Min son har lovat att vi kommer att flyga över för den stora dagen. Vi gläder oss bara över att hon och min son nu kan gå och gör de planer som de har velat göra så länge. "

Men aldrig underskatta en publicists makt att trampa över våra glada tankar. Kylies egen publicist har sagt om bröllopshistoria:

"Det här är bara inte sant."

Någon borde verkligen säga det till fru Martinez. Hon har förmodligen köpt en riktigt härlig hatt.

Läs mer:

Kylie förnekar bröllopsplaner - Ninemsn

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: