Nu får Charlotte Church hennes egna tv-show

Video: Nu får Charlotte Church hennes egna tv-show

Video: Nu får Charlotte Church hennes egna tv-show
Video: Charlotte, Anne & Emily Bronte - Walking in the footsteps of the Bronte Sisters - YouTube 2023, November
Nu får Charlotte Church hennes egna tv-show
Nu får Charlotte Church hennes egna tv-show
Anonim
Image
Image

Du kan inte fel tidpunkten - några dagar efter att Davina McCalls nya chatshow skapat en sådan stink att BBC har blivit aktivt generad av det, meddelas att Charlotte Church ska få en egen.

Fantastiskt, det är bara vad vi behöver. Nu, när du ensam har en ensam fredagskväll, är allt du får för komfort en skrikande walesisk kedjerökare som skriker om hur skit Tjejer högt är tills alla i världen förlorar viljan att leva. Smart.

Charlotte kyrka (CD skivor) spelar in en pilot chatshow för Channel Four, det är har uppenbarats. Självfallet väntar Channel Four på att Charlotte visar nestle perfekt med programmet där det ropar skotska kvinna pokes runt en Tupperware låda med en skit i den, serien om Heroinmissbrukare går igenom ett smärtsamt otillräckligt tillbakadragande och det obduktion visa. Channel Four direktör för tv Kevin Lygo verkar mycket nöjd med sitt förvärv, men

"Charlotte är fortfarande bara 20 år gammal, men hon har en anslutning till allmänheten som få människor har. Hur fantastiskt om vi kunde skapa denna show runt en kvinna snarare än en manlig komiker. Det skulle vara underbart att ha henne gör en rolig show på fredagskvällar. "

Det är rätt - en rolig kanal fyra fredag kvällsshow. Det skulle göra en förändring, det är säkert - speciellt efter lidande i veckor genom gurning beardy yokel twat Justin Lee Collins och mannen med pricken Bomull röst bellowing sig igenom Fredagskvällprojektet. Men kommer en Charlotte kyrka chatshow är faktiskt bra?

Vissa kritiker pekar på episod av Har jag fått nyheter för dig som Charlotte presenterade när hon var bara 17 som bevis på att hon kommer att kunna vara tillräckligt för att bära ett helt serier. Men andra kritiker (det är rätt - oss) pekar på en dokumentär vi såg om Charlotte Church för några månader sedan där allt hon tycktes göra var skrik, "Sharrap Mam, det är jag inte", säger han. Min Gavin är bra, han är," om och om igen en timme för att bevisa att våra förväntningar på den här chatshowen är ganska låg.

Om det är beställt, Charlotte Church Show - "en blandning av komedi och kändischatt" - vilja förväntas göra bättre än den universellt panned Davina show. Men om det inte är beställt, åtminstone har Charlotte fortfarande henne underwhelming pop karriär att fokusera på.

Läs mer:

Kyrkan "satt till värd för C4-chat show" - BBC

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: