Nu kan du lukta som David Beckham

Video: Nu kan du lukta som David Beckham

Video: Nu kan du lukta som David Beckham
Video: Moléculas Cítricas en los Perfumes - YouTube 2023, November
Nu kan du lukta som David Beckham
Nu kan du lukta som David Beckham
Anonim
Image
Image

Konsumenterna måste fråga sig många frågor när man väljer en doft. Frågor som "Vilken doft får mig att lukta mest som blocket som bara sparkade ut ur Englands trupp och hans mycket mager fru?"

Och nu finns det ett svar: Intimt Beckham. Du har nog gissat nu, men Intimately Beckham är den nya parfymen av David och Victoria Beckham som sägs att verkligen fånga kärnan i vad det är att vara en Beckham, genom att när du bär det kommer folk att sniffa, stoppa dig på gatan och fråga "Hej, brukade du inte vara känd?"

David och Victoria Beckham - eller Brand Beckham, eftersom de är tediously försöker få folk att ringa dem - brukade ha allt i sina varv. David Beckham var kapten i England fotbollslag och hans fru Victoria var en av Spice Girls. Men saker förändras, och tiden har inte varit snäll mot Beckhams. Spice Girls splittrade sig så att de alla skulle kunna driva sina andra intressen - ha barn med dumma namn och bli sjuka tankeväckande tatueringar av Eddie Murphy främst - och David Beckham slutade först vara England kapten och slutade slutligen vara en del av England laget helt och hållet.

Naturligtvis, bara för att deras yrkeskarriärer är i nedgång betyder det inte att David och Victoria Beckham har slutat att vara helt kända - på Suri Cruise-seeing berömmelse rankningar är David och Victoria Beckham fortfarande lika kända som den korta raspiga kvinna från Kungen av kungarna, och det säger något. Plus, David och Victoria Beckham har just lanserat sin egen rad "hans n hennes parfymer", Intimately Beckham, så att de gör dem så kända som andra kändisar med parfymer, som den hästinriktade kvinnan från Sex och staden, mannen som brukade vara på BBC sitt sitcom 1994 High Life och Jade Goody. Och intimt Beckham kommer att vara tillgängligt på bara de mest elite parfymhusen. Skämtar bara - Superdrug flogar det. Och Superdrug doftköpare Tim Hughes tycker att människor är dumma nog att vilja köpa kommer att kunna identifiera med Intimately Beckham:

"Våra leverantörer berättar att Victoria har varit involverad i varje steg i utvecklingen av hennes första parfym. Hon har valt förpackningen och arbetat med några av världens bästa näsor för att identifiera den perfekta eau de Beckham. Att utveckla en doft är en intensiv personlig resa och Victoria har alla kännetecken för hennes mycket distinkt stil."

Intimt lanserades Beckham igår i lika högklassigt mode, som möjligen stod världens mest otrevliga David och Victoria Beckham lookalikes utanför Superdrug som håller stinkbottlarna. Trots detta, Brand det som Beckham författare Andy Milligan berättade Detta är London att opportunistiska lanseringar av klibbiga parfymlinjer var alltid en del av en större Beckham-plan:

"[Hans] ledningsgrupp har alltid förvissat sig om att han inte kommer att vara en fotbollsspelare för evigt. Att ha tappat från laget kan ha påskyndat sakerna."

Kanske är vi för hårt på David och Victoria Beckham här - som ovanligt arrogant som det är att föreställa oss att folk verkligen vill lukta som dig, vi hoppas att Intimately Beckham är en framgång för Beckhams. Allt som håller Victoria ur inspelningsstudio är bra för oss.

Läs mer:

Beckham bud för att hålla pengarna rullande - Detta är London

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: