Osama Bin Laden 4 Whitney Houston 4 Eva

Video: Osama Bin Laden 4 Whitney Houston 4 Eva

Video: Osama Bin Laden 4 Whitney Houston 4 Eva
Video: The TRUTH on Whitney Houston’s Private Investigation on her DEATH | Urban Legends - YouTube 2023, November
Osama Bin Laden 4 Whitney Houston 4 Eva
Osama Bin Laden 4 Whitney Houston 4 Eva
Anonim
Image
Image

Obehaglig kärlek kan göra en man till att göra hemska saker, som att vända sig till att dricka eller sanktionera en rad massiva terroristhandlingar mot väst. fråga bara Osama bin Laden - han är djupt kär i Whitney Houston.

En sudanesisk författare - som hävdar att hon var Osama bin Ladens personliga sexslav för ett årtionde sedan - säger att Osama aldrig skulle hålla koll på hur mycket han ville gifta sig med Whitney Houston och döda hennes man Bobby Brown. Även om det låter som ett typiskt fall att göra dina fiender mindre skrämmande genom att göra dem till sällskapsdjur, kanske den här informationen från Whitney Houston kan hjälpa sökandet efter Osama bin Laden - alla trupper behöver göra nu är att gå till Tora Bora grottorna och följ ljudet av Mitt namn är inte Susan åtföljd av wistful arab sobbing.

Du kan inte hjälpa känna lite ledsen för Whitney Houston just nu, kan du? Under det senaste året har det rapporterats att Whitney Houston äntligen har mött upp till hennes försvagande sprängberoende - en missbruk som tydligen såg att hon ständigt svävar imaginära demoner med händerna och låser sig i hennes sovrum så att hon kan leka med sin sexleksaker - genom att gå igenom en lång, svåra rehabprocess och, precis som Whitney Houston börjar visa tecken på förbättring, avslöjar det att Osama bin Laden har fått koll på henne. Om vi var i Whitney Houstons skor, skulle vi vara raka tillbaka in i sovrummet med stötfångarna och sprickrören snabbare än du kan skrika "Död åt Amerika."

Kola Boof är en sudanesisk poet och romanförfattare som just har skrivit sin självbiografi. Det är knappast intressant förrän du inser att Kola Boof också var Osama bin Ladens personliga sexslav 1996, och att hon tydligen hörde första hand om hur mycket Osama bin Laden ville gifta sig med Whitney Houston. Utdrag av Boofs bok Dagboken av en förlorad tjej publicerades i Harpers tidningen, och de kunde faktiskt inte vara mer perfekta:

"Han berättade för mig att Whitney Houston var den vackraste kvinnan han någonsin hade sett. Han sa att han hade en avgörande önskan om Whitney Houston och även om han hävdade att musik var ond, talade han om en dag att spendera stora summor pengar för att gå till Amerika och försök att ordna ett möte med superstjärnan. Han sa att han ville ge Whitney Houston en herrgård som han ägde i en förort till Khartoum. Han förklarade för mig att för att ha Whitney skulle han vara villig att bryta sin färgregel och göra hennes ena fru … [Osama talade om] hur vacker hon [Houston] är, vilket trevligt leende hon har, hur verkligen islamiskt hon är men bara hjärntvättad av amerikansk kultur och hennes man - Bobby Brown, som Osama talade om ha dödat, som om det var normalt att döda männen dödades."

Odd story, det här? Vi hade alltid haft Osama bin Laden som mer av en Jennifer Rush fläkt. Men sätt dig själv på Whitney Houstons plats; hur skulle du reagera på nyheterna att det största enskilda hotet mot global fred i våra tider ville ha sex med dig så mycket att han var beredd att morda din man? Nåväl, eftersom hennes man är mannen som gjorde en ny utgåva, kom tillbaka genom att få sina bröstvårtor ut och dansa som din skumma morbror, kanske inte så illa som du skulle föreställa dig.

Dock är något begrepp från en spirande Osama bin Laden / Whitney Houston romantik ingenting annat än hoppande drömytalk. Fråga dig själv det här; skulle Osama bin Ladin vara beredd att dra klumpar av torkad förstoppad skit ur Whitney Houstons röv med sina nakna fingrar? Tvivelaktigt, och det är därför Bobby Brown har inget att oroa sig för.

Fortfarande, vi vet åtminstone vem som fortfarande köper alla de lata ompaketerade Whitney Houston Största hits CD-skivor nu.

Läs mer:

Bin Laden "Fantasized Over" Whitney Houston - skotte

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: