Outkast Big Boi Gets arresterad för sexpiller, vilket är roligt

Video: Outkast Big Boi Gets arresterad för sexpiller, vilket är roligt

Video: Outkast Big Boi Gets arresterad för sexpiller, vilket är roligt
Video: ASMR Do You Want a HUG? Hugs and kisses for you! - YouTube 2023, Oktober
Outkast Big Boi Gets arresterad för sexpiller, vilket är roligt
Outkast Big Boi Gets arresterad för sexpiller, vilket är roligt
Anonim

En rappare som arresteras är inte exakt chockerande. Polisen älskar bara att arrestera rappare eller inte? Rockstjärnor hyser konstigt i kroken i sådana saker, medan hip hop-samhället ständigt har representanter i clinken.

Den senaste medlemmen i rap-världen att få kragen kände av lagen är Big Boi, som är hälften av den mest utmärkta Outkast.

Tyvärr är detta inte en skjutvapenladdning (Outkast är egentligen inte ett band med en synlig arsenal, är de?), Utan snarare en drogbygel. Så vilka droger har Big Boi kört? COCK DROPS! Det var rätt, sniffer hundar vid tullen hängde upp Big Bois stash när han lämnade ett kryssningsfartyg på söndag eftermiddag, hitta en massa tabletter som kommer att hjälpa rap superstar att få en erektion. Hur fruktansvärt pinsamt.

Naturligtvis, Big Boi (eller borde det vara Big-But-Limp-Boi nu?) Hade några korrekta droger om hans person, särskilt en belastning med Es och MDMA-pulver, men vi väljer att fokusera på det faktum han hade en belastning av Viagra eftersom vi är spiteful.

Miami-Dade County Corrections Department laddar Big Boi med tre räkningar av innehav av ett kontrollerat ämne och ett antal besittningar.

Och vad säger en stor, hård rapper när han fångas med en droppe droger? Tja, BBs advokat - Daniel Kane - kommer att anta hela "Han höll dem till en vän" -linje, som vi alla har gjort när våra mödrar har hittat våra cigaretter i våra skolblåsare.

Kane säger:

? En liten mängd smuggling hittades i kollektivt bagage. Jag är övertygad när alla fakta sändes, kommer Big Boi att bli helt befriad.?

Eller på engelska betyder det att Big Boi kommer att kasta en massa pengar på en vän att säga att drogerna var deras. Tja, skulle du om du hade degen, eller hur?

Andre 3000 under tiden inte slår oss som den typ av man som måste förlita sig på sexpiller för att få sina sparkar, eller hur? Han är för reaaaal (HOOO).

eller gå med i vår Facebook-grupp eller köp en av våra stora t-shirts!

Rekommenderad: