Owen Wilson får Boobyflashed på Dupree Premiere

Owen Wilson får Boobyflashed på Dupree Premiere
Owen Wilson får Boobyflashed på Dupree Premiere
Anonim
Image
Image

Du måste känna för Owen Wilson ibland som dessa. Han har inte bara drivit sin tur genom att göra en manboykomedi för många med Du, jag och dupree, han är också ryktad för att vara anledningen till att hans medstjärna skildrade sin man.

Så Owen Wilson behöver vara uppmuntrad på något sätt; han behöver något att tänka på från sin flop av en film och hans röriga personliga liv. Men vad kan möjligen ge Owen Wilson den här kortsiktiga hissen? En kvinna blinkar honom en snabb titt på hennes norks vid London Du, jag och dupree premiär? Ja, det skulle förmodligen göra det.

Londons premiär av Du, jag och dupree alltid haft potential att vara lite besvärlig. Filmen har redan varit lång så att de flesta kan veta att det inte är så bra, och USA Du, jag och dupree box office siffror bevisa det. Dessutom kunde premiären ha varit den första offentliga utflykten till filmens stjärna Kate Hudson sedan hon delade upp med sin man Chris Robinson. Eftersom en tryst med Owen Wilson ryktas för att vara orsaken till splittringen, var det all anledning att förvänta sig någon nivå av fotogenisk obehag.

Men kanske känner att det var rätt tid att hålla huvudet nere, Kate Hudson deltog inte i London Du, jag och dupree premiär i går kväll. Och med de enda kändisarna som deltog i premiären Owen Wilson och några av Hur löser du ett problem som Maria tjejer, roligt såg ganska långt ner på agendan. Lyckligtvis bestämde sig viss tjejs tuttar att popa i stället, och det visade sig säkert mycket roligt. Enligt Himmel, Owen Wilson:

var på brittiska premiären av You, Me och Dupree i Leicester Square i går kväll när en fläkt ringde upp sitt namn innan han lyfte upp sin topp och visade upp sina bröst. En bedövad Owen, som arbetade den röda mattan med pressen då, berättade Sky News: "Wow, jag har väl tappat mitt tänkande med den där."

Men om Owen Wilson kan ringa Dalai Lama "en corny purveyor av goofball idéer," han är säker på att som helvete kan tåla kraften att få lite London-slappare blinka honom en snabb titt på hennes bazzers. Så efter den blinkande händelsen fortsatte Owen Wilson med att säga sitt slitna "Ja, jag har varit en Dupree" historia och schlepped utanför inuti biografen för att se hans skrämmande film. Vilken professionell.

Läs mer:

Owen Gets Blinkad - Himmel

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: