Paris Hilton & Lindsay Lohan: Kämpa!

Video: Paris Hilton & Lindsay Lohan: Kämpa!

Video: Paris Hilton & Lindsay Lohan: Kämpa!
Video: Britney Spears' Dad Speaks Out After Conservatorship Suspension - YouTube 2023, November
Paris Hilton & Lindsay Lohan: Kämpa!
Paris Hilton & Lindsay Lohan: Kämpa!
Anonim
Image
Image

Det finns två saker i världen som kan liva upp Grammysna - en är att släppa en säck hornets in i auditoriet och den andra är att titta på Paris Hilton och Lindsay Lohan har lite en ding-dong.

Tyvärr har ingen någonsin tagit oss upp på hornet, men åtminstone Paris Hilton och Lindsay Lohan håller sitt slut på köpet. Tydligen hade Paris och Lindsay ett skrot på Timbalands pre-Grammy fest över vilken av dem tyckte Timbaland mer eller något.

Vi vet. Paris Hilton och Lindsay Lohan var på en musikfestivalsfest. Kanske var de båda servera drycker.

Inga priser visar att saltet är komplett utan en punkt av meningslös störning från ett par vapida belländar, från den tiden som en av Westlife började slåss med Så Solid Crew vid britten till Pamela Anderson ex-husband skrot mellan Tommy Lee och Kid Rock på MTV VMAs i sommar.

Trots detta var Grammysna alla på väg att gå av utan någon händelse alls - Amy Winehouse låt sidan sitta ner genom att vara sammanhängande och aftershow knivkampen mellan Latin Jazz Album vinnare Paquito D'Rivera Quintet och våldsamt förbittrade förlorare Sammy Figueroa Och Hans Latin Jazz Explosion aldrig framträdde - tills Paris Hilton och Lindsay Lohan bestämde sig för att ha en inlöpning på Timbalands pre-show Grammy-fest, det vill säga. Spegeln rapporter:

Vi såg öppna munnar när Lindsay pekade på Paris och snurrade: "Vad fan är den där tjejen som gör här? Jag visste inte att hon var på listan." Till vilken Paris spett tillbaka: "Fuck off your titch."

Varför är alla uppror? Tja, förutom Paris och Lindsays historia av telefonhackning och osynlig blåmärkenavbrott, verkar både Paris Hilton och Lindsay Lohan Timbaland producera sina nästa album. Ärligt.

Precis som vi hoppades du förmodligen att Paris och Lindsay hade gett upphov till sina hopplösa drömmar om att bli trovärdiga musiker för att koncentrera sig på deras heltidsjobb med drinkkörning och ta av det med massor av män. Ingen sådan lycka - det är inte bara paret som är fast besluten att fortsätta slita ut dålig pop men de vill ha Timbaland bakom skrivbordet, trots att hans namn på ett Paris Hilton eller Lindsay Lohan-album skulle vara lite som att betala Leonardo Da Vinci att skita en mustasch över Mona Lisas överläpp.

Till Timbalands kredit låter det som om han hellre choke på en antilops nutsack än att producera någonting av någon av dem. Men Paris Hilton och Lindsay Lohan borde inte bli nedslående - de har båda fått sina filmkarriärer att falla tillbaka på. Det är trots allt en väldigt speciell person att göra en film som öppnar på nummer 40 eller får dig nominerad till en Razzie i samma kategori två gånger.

Läs mer:

Lindsay Lohan och Paris Hilton slåss på Grammys party - Spegel

Rekommenderad: