Paris Hilton lägger hennes tuttar på show igen

Paris Hilton lägger hennes tuttar på show igen
Paris Hilton lägger hennes tuttar på show igen
Anonim

Nu vet vi vad du tänker - varför skulle en tjej som kylig och oskyldig och blyg som Paris Hilton få sina bröst ut i en nattklubb?

Och svaret är, vi vet bara inte. Men fortfarande, Paris Hilton gjorde Faktum är att hon av misstag får sina bröst ut i en nattklubb i Boston strax efter att ha gjort Kvinna av året av Harvard Lampoon. Dåligt Paris måste ha blivit förödat för att falla ut ur sin klänning framför alla dessa människor.

Men lyckligtvis lyckades Paris Hilton Stjärnorna är blinda Vid den tiden så såg åtminstone ingen märke till hennes indiskretion eftersom de var alltför upptagna kräkningar och skrek i smärta och blödande ut ur alla hålen i deras ansikten.

Intressant vad som gör nyheterna, är det inte? Ta till exempel Paris Hilton. Hennes album var en flop, hennes nya film är en flop, hon har inte en tv-karriär mer att tala om och hon verkar huvudsakligen spendera sina dagar att bli nakna i öknar. Inget som Paris Hilton någonsin gör bör vara i nyheterna, än mindre det här.

Paris Hilton visade lite bröstvårtor när hennes topp kom ner i Boston förra veckan. Och nu kan du se bilder på den på internet.

Ja, det är samma Paris Hilton som ganska mycket redan har fastnat på internet med nakna bilder av sig själv som fyller en mans upprepa penis i hennes gob som en hungrig skolpojke. Men det är ingenting, för nu kan du se toppen av hennes tit också, du lyckas scamps. Solen rapporterar att Paris gav henne impromptu booby dance efter att ha vunnit Harvard Lampoon's Woman Of The Year-pris i förra veckan:

Säkra Paris tror att hon är ganska bra på mikrofonen, går upp på scenen för att ge fansen en återgivning av hennes tidigare singlar Stars Blind … Men partygoers blev mer bländad av de blonda socialitternas studsande bangers än hennes cutesy-röst. Man sa: "Paris vet säkert hur man sätter på en ögonblickshow. Det var en liten cringey när hon bandade ut sin singel när hon dansade på scenen, men höjdpunkten var definitivt att se parisens bröst."

Föreställ dig att vara höjdpunkten på din kväll - se ett par millimeter av Hiltonipple 20 meter bort. Gud vet vad som hänt om fläkten någonsin lärt sig hur man skriver "Paris Hilton Sex Tape" till Google - han hade nog någon form av försvagande stressrelaterad bråck.

Det har varit en upptagen helg för Paris Hilton, verkligen - det var kampen med Lindsay Lohan, den underbara underperformansen av hennes nya film och nu den här skurningen av halvnudighet. Men det kunde ha krossat henne på lång sikt - hur på jorden ska hon någonsin kunna överträffa detta?

Kanske är det dags för Paris Hilton att dra ut de stora pistolerna. Ja, vi föreslår att hon väger sig i en annan taxi.

Läs mer:

Paris Hilton boobs i Boston - Solen

[Bild - INF / GoffPhotos.com]

Rekommenderad: