Paul McCartney sparar sälar på isen

Paul McCartney sparar sälar på isen
Paul McCartney sparar sälar på isen
Anonim
Image
Image

Säg inte att de inte varnade dig - Paul McCartney och hans fru Heather har tagit en resa till Kanada för att ensam rädda livet för alla babyförseglar som ska jagas där snart.

De lyckliga tätningarna - tack vare Paul McCartney, en av de sista minnena de kommer innan de skinnas och mördas kommer att vara att se på gammal man klädd i löjliga apelsinkläder som rullar runt på isen som en konstig rik Scouse satsuma.

Paul McCartney (CD skivor) hade länge hotat att besöka de kanadensiska isflotten, såvida inte den kanadensiska regeringen förbjöd försegling av tätningar - och igår gjorde han just det och tog sin fru Heather med på resan. Varför? Planerar McCartney att bilda en mänsklig sköld runt barnet sälar för att stoppa de onda jägarna? Nej, han ville bara gå och klaga på jägarna lite och gå sedan någonstans varmare:

"Vi är här ute på isen och försöker ringa på kanadensiska folket, den kanadensiske premiärministern Stephen Harper och hans regering att överväga att sätta stopp för en gång för tätningar ".

Något upp till 320 000 sälar kastas på kanadensiska isflöden varje år, av jägare är angelägna om att sälja sälskinnarna för cirka $ 55 vardera. Och det är dags att övningen avslutades enligt J-Lo botherer Heather Mills-McCartney:

"Tänk dig att ha ett barn och få din baby bludgeoned till döds i framför dig med en träklubb för mode och päls skull."

Vad en dum sak att säga - ha på sig kläder som är modignade från människans babyhud en) kommer inte att vara så varmt och b) ser verkligen skit. Icke desto mindre vill McCartneys vända isflottans fokus bort från allt detta förseglingsdödande och mot ekoturism så att lokalsamhällen skulle kunna tjäna pengar från överladdning av rika idioter för att stanna kvar i smutsiga hotell istället för krossande älskling förseglar på huvudet med en fladdermus Och vad gäller tradition - skruv som säger Paul McCartney:

"Många saker har pågått under mycket lång tid, som slaveri och apartheid. Bara för att de har gått länge betyder inte att de borde fortsätta fortsätta."

Vi har sagt det om att avsluta välgörenhetskonserter med utökade singelongs av Hej Jude ett tag också, så vi vet var han kommer ifrån. Att spara sälarna är inte första gången Paul McCartney har blivit förflyttad till handling av djursjukdom - i november lovade Paulus aldrig att leka i Kina på grund av hur hundar behandlades där. Skulle han överväga att bojkotta Kanada tills försegling av tätningar också var förbjuden? Naturligtvis inte, kanadensiska fans är också rik etiskt för det:

"Jag har mycket respekt för det kanadensiska folket. De har blivit frågade vad de tycker om säljakt, och majoriteten är emot det. Det är inte deras fel."

Läs mer:

McCartneys förman att rädda sälarna - Detta är London

Bild: Associated Press

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: