Pink Sticks Boot To Stupid Girls

Video: Pink Sticks Boot To Stupid Girls

Video: Pink Sticks Boot To Stupid Girls
Video: P!nk - So What (Official Video) - YouTube 2023, November
Pink Sticks Boot To Stupid Girls
Pink Sticks Boot To Stupid Girls
Anonim
Image
Image

Det rosa. Hon är mental är hon inte? Hon är som en punk eller något är hon inte? Men som en popsångare också. Wow.

Jo, rosa, riktigt namn Gladys Sponk kanske har fastnat sin storlek 10s i Britney Spears, som - förresten - inte är ett enkelt mål alls. I hennes överhängande singel, Dumma tjejer, Rosa sjunger:

Vad hände med en tjejpresidentens drömmar / Hon dansar i videon bredvid 50 Cent / De reser i förpackningar med två eller tre / Med sina smarta bitiga hundar och deras teeny weeny tees / Var, va, hur har smarta människor gått?

Skärande!

I videon för Dumma tjejer, Rosa (CD skivor) mocks Paris Hilton genom flailing runt på en säng med lite bloke, alla sköt i nattvision precis som En natt i Paris. Det är allt roligt, tills Rosa själv får hennes tuttar ut i avsnittet "smakfull satir" i videon vilket gör hennes argument hyfsat och, ja, lite kortfattat och dum. Rosa stater:

"Det är absolut inget fel att vara sexig, känner sig sexig punkt är detta - smart och sexig är inte olja ett vatten. De kan faktiskt jobba tillsammans."

Det som vi alla vet är en rättvis kommentar.

Det är roligt för någon i celebritardcirkeln att poke roligt på det, men du får intrycket att de flesta som köper Pink-poster kan komma överens med de punkter hon gör, samtidigt som de lever upp till stereotypen av folket hon cusses (snälla, vi är glada att vara visat sig fel på den här). Pink är dock glad att hon är den person som:

"har äntligen sagt någonting om den ohälsosamma epidemin av ohälsosamma tjejer där ute som främjar konsumentism och escapism."

Pink har tagit en mäktig utmaning här. Predikar till människor med inga hjärnor och moderna ätstörningar. Och lycka till henne. Nu om bara hennes låtar var något bra …

Läs mer:

Pink's 'Dumb' Nya videofunktioner Fake Bröst, Fake 50 Cent - MTV

[berättelse av Mof Gimmers]

Rekommenderad: