Läs Paul Daniels dagbok, du vet att du vill

Video: Läs Paul Daniels dagbok, du vet att du vill

Video: Läs Paul Daniels dagbok, du vet att du vill
Video: 🔴 Regionfullmäktige 2022-06-22 - YouTube 2023, November
Läs Paul Daniels dagbok, du vet att du vill
Läs Paul Daniels dagbok, du vet att du vill
Anonim
Image
Image

Vi är bra mot era dårar. Vi vet alla hur du vill komma närmare stjärnorna. Du vill vara så nära att du kan se inuti deras mage för att undersöka sina luncher. Tack Kristus för Hecklerspray! Höft! Höft!

Sprayteamet har uttröttat alla typer av media, och kan nu, uteslutande berätta för dig hur du läser Paul Daniels Innersta känslan! Yessir! Du kan agera som tankepolisen på den man som skapade Wizbit. För dig som är otur att aldrig ha sett Wizbit, var han en 4-fots trollhatt med stripeyben och en 7 ft breakdancing-kanin för en kompis, vet du.

De goda pengarna är på vadslagningen som du mycket har fidgeting och oroa sig för vad Paul Daniels (Böcker) och hans fräcka fru The Lovely Debbie McGee gå upp till under sina normala liv? Eller, som vi, kliar för att läsa ett blås-för-slag-konto om hur Paul Daniels lyckas klara av strömavbrottet. Vi har rätt, eller hur?

Nåväl, idag är din lyckodag. Eftersom vi har upptäckt Paul Daniels online-dagbok. Det är rätt - inte för Paul Daniels tonårsflickans sätt att skriva hemligheter i en bok, låsa upp den och sedan gömma den i en låda. Nej. Paul Daniels vill att världen ska veta exakt Allt de omgivande tankarna flyter kring hans magiska huvud vid vilken tidpunkt som helst.

Det är ingen tvekan att några av er människor blundar och gagging på tanken av att läsa en midget heliumfylld hasbens dagbok. Men bollar till dig. I Pauls dagbok, du kan få stora visdomsord som:

Visste du att att belysa en match efter att ha använt en toalett avgår IMMEDIATEL med några dåliga luktar?

Du kan inte lära dig den typen av geni, och du kan absolut inte lära sig det. Sitt i vördnad, torka spyttet från dina uttalade käkar och gnugga dina knogar eftersom de har dragit på golvet för mycket också lång.

I åratal och år har samhället försökt att komma in i sina festligheter knickers, och nu kan du. Paul Daniels knickers. Och vilken vacker passa de är.

Gå ombord på Paul Daniels magiska tankvagn nu och lämna en kommentar till den store mannen. Han kommer gilla det … inte mycket.

Läs mer:

Dagboken av Paul Daniels

[berättelse av Mof Gimmers]

Rekommenderad: