Ricky Gervais: "Åh, du ska betala, du kommer alla att betala "

Video: Ricky Gervais: "Åh, du ska betala, du kommer alla att betala "

Video: Ricky Gervais: "Åh, du ska betala, du kommer alla att betala "
Video: What NOT to do in SAN MIGUEL DE ALLENDE, MEXICO - YouTube 2023, November
Ricky Gervais: "Åh, du ska betala, du kommer alla att betala "
Ricky Gervais: "Åh, du ska betala, du kommer alla att betala "
Anonim
Image
Image

… för hans serie av podsändningar, det vill säga.

Gode Gud. Vi är en språkligt smart grupp här på Hecklerspray. Vi satsar bara - när du läser den rubriken - som du trodde rotunden funnyman Ricky Gervais hade hört inleda någon form av mordfullt förbittrad raseri mot världen, eller hur? Väl? Gjorde du inte

Jo … det har han inte. Istället har Ricky meddelat att hans ganska underbara veckovisa podsändningar, som de här tolv härliga veckorna har gett bort gratis, fortsätter att vara oförskämda.

De dåliga nyheterna? Nu måste du betala för dem.

Oroa dig dock inte - det här är inte något löjligt överdrivet affärer som en handvridande, utpressande West End-biograf eller någon butik som laddar mer än, säger 27p för det nya Babyshambles album. Detta är ett trevligt och rimligt erbjudande från Ricky Gervais (DVD-skivor) - typ av som en välvillig gammal man som delar ut stora burkar godis för nary sixpence en pop. Eller ett särskilt attraktivt prostituerat erbjudande "Hur som helst" för £ 2,50 och en påse med chips.

Podcasterna - har nyligen kommit in i Guinness Book of Records som de bästa mest speciellt mest nedladdade podsändningarna i världen någonsin - kommer nu att finnas tillgänglig på ungefär £ 1,10 en pop eller £ 4 för en "säsong". Hecklerspray Det är fortfarande inte helt säkert hur dessa "årstider" klassificeras, dvs om det är alltför kort samling av episoder som Peep Show eller om det är en klocka-till-du-sjuttio oändligheten som Förlorat. Bara tiden kommer att berätta, vi gissar.

Det största av allt om dessa podcaster är den nyfunna berömmelsen som de har gett ex-radioproducenten och Gervais acolyte Karl Pilkington. Alla London-bostäder XFM lyssnare där ute kommer redan att känna till K-Man och hans unika märke av berättande - det är hans minnesvärden om den tid hans mamma rakade en katt "för att det var sjuk,"hans insisterande på att kineserna "åldras inte bra" eller hans första uppfattning att Dagbok av Anne Frank var "en Adrian Mole sorts sak."

Karl har också hittat världsberömning på grund av sitt citat "Jag kunde äta en knopp på natten" (fråga inte oss att förklara) som presenteras på tillbehör från muggar till T-shirts till mössor.

Kort sagt - mannen är en legend.

Åh. Och låt oss vara uppriktiga. Om någon där ute har hittills misslyckats med att höra Karls regelbundna Monkey News funktion, då har ditt liv fram till denna punkt verkligen inte varit värt att leva.

Fortfarande … alla radioproducenter där ute som vill sponsra en Hecklerspray podcast? Någon som är villig att betala pengar för att höra oss alla våfflor på i sextio minuter av otrolig nonsens?

Vi har alla en timme fri nästa torsdag?

Läs mer:

Gervais avgifter för Podcast Show - BBC

[berättelse av C J Davies]

Rekommenderad: