8 Ridiculous Celebrity "Memorabilia" -personer som faktiskt köptes

Video: 8 Ridiculous Celebrity "Memorabilia" -personer som faktiskt köptes

Video: 8 Ridiculous Celebrity "Memorabilia" -personer som faktiskt köptes
Video: !! STORED SINCE 1977 STORAGE WARS ABANDONED AUCTION WE BOUGHT IT !! - YouTube 2023, Oktober
8 Ridiculous Celebrity "Memorabilia" -personer som faktiskt köptes
8 Ridiculous Celebrity "Memorabilia" -personer som faktiskt köptes
Anonim

Vi är infatuated med kändisar, och många människor skulle betala enorma summor pengar bara för att äga någonting som en gång ägdes eller användes av någon känd som de beundrar. Nu är kändisar mer tillgängliga än någonsin tidigare tack vare sociala medier, och fans är mer benägna att bli besatta av sina favoritkändisar och vill äga ett speciellt minnessak som ingen annan har. Du måste undra om dessa nio kändisar är generad att folk faktiskt betalade sina hårt förtjänta pengar för dessa löjliga saker.

# 1: Justin Timberlake franska Toast

Denna artikel gjorde rubriker när den tidigare NSYNC-stjärnan Justin Timberlake hade frukost medan han gjorde en intervju för en radiostation. Han hade inte tid att avsluta sin måltid, och två skivor fransk toast som han inte äter senare säljs för 1500 dollar.

Getty Images
Getty Images

# 2: Justin Biebers hår

När Biebs klippte sitt hår under 2011 orsakade det en upprörelse bland "Beliebers". Justin gav håret han klippte av till Ellen DeGeneres. Hon bestämde sig för att sälja den på nätet och Biebers hår gick för $40,668. Den goda nyheten är att Ellen donerade pengarna till välgörenhet.

# 3: Brad Pitt och Angelina Jolys andningsflaska

Den berömda "andningsflaska" som innehöll luftmolekyler från Hollywood power pairen "Brangelina" såldes för en löjlig $ 529,99 på eBay. Berättelsen bakom den är att någon tog en masonburk till filmens premier avHerr och fru Smith, år 2005. De stängde locket efter att paret gick och kunde på något sätt tjäna på ingenting annat än tunn luft.

Britney Spears

Britney tycker uppenbarligen att tugga tuggummi, och många har utnyttjat detta faktum. Flera tuggade bitar av Britney's tuggummi har gått upp för auktion, med den högsta som går för 14 000 dollar på eBay.

Mark Mainz / Getty Images
Mark Mainz / Getty Images

# 4: Marilyn Monroes bröststråle

Monroe är en av de största könssymbolerna i historien, så vad är det som är bättre på henne att sälja än en röntgen i bröstet. Auktionen ägde rum i Las Vegas 2010 och det vinnande budet var 45 000 dollar.

# 5: William Shatners njursten

Den berömda Star Trek skådespelare bestämde sig för att komma in på åtgärden och hjälpa till med en bra sak. Efter att ha passerat en smärtsam njursten bestämde han sig för att sälja den för att samla in pengar till välgörenhetsorganisationen Habitat for Humanity. Stenen sålde till ett online casino för $ 25.000.

# 6: Elvis Presley hår

Hur skulle vi annars hylla 25th årsdagen av kungens passerar, än genom att sälja en 3-tums klump av Presley's hår i en online-auktion? Elvis hår sätta en rekord för det "dyraste håret säljs på auktion på nätet" 2002, när en fläkt betalade $115,120 för det.

# 7: One Direction's Toast

Tonårsflickor har varit besatta av pojkband sedan skapandet av genren. En av medlemmarna i One Direction, Niall Horan, hade en bit Vegemite toast på en talkhow, men slutade inte. Radiostationen satte toasten på eBay och sålde den för $ 100.000, som tack och lov gick till välgörenhet.

# 8: Scarlett Johanssons använda vävnad

Denna lista slutar med något som borde få dig att tänka två gånger om det mänskliga tillståndet: skådespelerskan Scarlett Johansson ville ge tillbaka välgörenhet, så hon bestämde sig för att auktionera en använd vävnad - hon använde vävnaden att blåsa näsan två gånger och sålde den för $ 5300.

Rekommenderad: