Russell Grant För Att Fortsätta Ignorera Science

Video: Russell Grant För Att Fortsätta Ignorera Science

Video: Russell Grant För Att Fortsätta Ignorera Science
Video: Is Anomalous Healing Possible? Bill Bengston, PhD, on "Informational Healing” & Science - YouTube 2023, November
Russell Grant För Att Fortsätta Ignorera Science
Russell Grant För Att Fortsätta Ignorera Science
Anonim
Image
Image

Rotund psychic globe-trotter Russell Grant har meddelat att - trots att Pluto har nedgraderats officiellt till en "dvärgplanet" - har han ingen avsikt att ändra hur han tror.

Så - om du är en av de miljoner clueless, desperata halfwits öppet stargazers som besöker Russells webbplats … frukta inte! Han kommer inte att ändra sina speciella magiska rymddiagram på något sätt alls.

Utan tvekan talade han från sitt hjärngolvade månpalats (med extra stort inkylskåp), som Russell Grant babblade:

Jag är personligen skakad, inte rörd. Det är väldigt intressant att Pluto är nedgraderad i planetarisk mening eftersom han aldrig kan nedgraderas i mytologisk mening. Jag kommer att fortsätta använda Pluto eftersom han ger mig möjlighet att titta på folks diagram och se var de kommer från psykologiskt.'

Russell Grants legioner av anhängare sägs vara "stolta över nyheterna". Det vill säga de skulle vara glada om de inte var alla:

en) desperat hormonella kvinnor undrar vad framtiden håller efter att de släpper ungarna i skolan i raden i morgon,

b) desperat hormonella kvinnor undrar om uppkomsten av Saturnus kommer att tillåta dem att shag trädgårdsmästaren medan deras investment banker man är borta på affärer,

c) desperat hormonella kvinnor undrar om kattungen de har drugged och skjutit in i en liten klänning någonsin, någonsin förvandlas till en verklig liten tjej.

Som för Hecklerspray s tankar om Plutos nya status … ja, vi bryr oss inte riktigt mycket. Vi är bara glada vi lyckades komma igenom en rymdrelaterad diatribe utan sniggering vid våra Uranus-skämt.

Vilket är mer än det som kan sägas för den Challenger eulogy vi gav.

Läs mer:

Pluto är fortfarande en hög flyer - Yahoo!

[berättelse av C J Davies]

Rekommenderad: