Sharon Stone ökar Collymores fingersugande färdigheter

Video: Sharon Stone ökar Collymores fingersugande färdigheter

Video: Sharon Stone ökar Collymores fingersugande färdigheter
Video: GQ Men of the Year 2019 – "Woman of the Year": Sharon Stone on "Basic Instinct" leg cross - YouTube 2023, November
Sharon Stone ökar Collymores fingersugande färdigheter
Sharon Stone ökar Collymores fingersugande färdigheter
Anonim
Image
Image

När det först tillkännagavs att Sharon Stone skulle stjärna in Grundinstinkt 2, människor blev inte riktigt överraskad - Sharon Stone är trots allt bara bra att ta bort sina byxor i filmer.

Men då den äckliga sanningen om Grundinstinkt 2 kom ut: nej, inte att det skulle filmeras i London, inte att Sharon Steins skede förmodligen ser ut som en sjuårig plastpåse som nu suger ut ur ett skåp, men den ena av Sharons Grundinstinkt 2 co-stars var att vara före detta fotbollsspelare och allround creepo Stan Collymore. Men Sharon Stone har inget annat än beröm för flickaslagande, bilparksexcollage Collymore.

Sharon Stone världspremiär (DVD-skivor) "Se, jag har min vag ut! Nu låt oss aldrig prata om Catwoman igen," film Grundinstitut 2: Risk Missbruk ägde rum igår kväll i Leicester Square. Tomten av Grundläggande Instinkt 2 följer Sharon Stone i princip piska hennes knickers av och ha sex med den bloke från Fanny & Elvis mycket.

Vi vet så mycket för att den obehöriga släpvagnen för Grundinstinkt 2 har varit online för alltid. Och nu har vi sett en montage av alla sexiga bitar, vi känner verkligen inte behovet av att faktiskt betala för att se det i en bio. Men det finns en ny nivå av intruige till Grundinstinkt 2 den där var bara antydd på i släpvagnen. Sharon Stone co-stjärnor med Stan Collymore, den tidigare fotbollsspelaren som slog upp Ulrika Jonsson i en pub då försökte sälja en sexband av henne, då medgav att han gillade att gå dogging på fritiden.

Stan Collymore och Sharon Stone tillbringar öppningsscenerna på Grundläggande Instinkt 2 ha det av i en fartgående bil, innan Sharon dödar Stan vid kraschar bilen i en flod. Paret gjorde sina egna stunts för scen, och det var under en upplevelse när Stones stilett fastnade i den nedsänkta bilen som startade Sharon Stone blåser Stan Collymore s trumpet. Så att säga:

"Att arbeta med Stan var extraordinärt. Han är vackraste, mest ridaktiga, mest charmiga och mest professionella personen. Och på grund av det, när den här händelsen hände, kände jag mig verkligen säker på att vi skulle få ut av det … Vi var varandras livsstöd för att göra den scenen och till överleva vad som var en riktigt farlig stunt. Det finns ingen jag skulle ha kände sig säkrare än Stan."

Lycklig bilen var under vattnet och inte i en tvivelaktig lantlig parkeringsplats klockan 2, Sharon. Eller, um, i en bar i Paris. Eller något.

Läs mer:

Sten är osannolikt ta på co-star Collymore - Oberoende

[historia av Stuart Heritage]

Rekommenderad: