Sienna Miller: Blah Blah Paparazzi Boo Hoo

Video: Sienna Miller: Blah Blah Paparazzi Boo Hoo

Video: Sienna Miller: Blah Blah Paparazzi Boo Hoo
Video: 20 Second Omelette | Jamie Oliver - YouTube 2023, November
Sienna Miller: Blah Blah Paparazzi Boo Hoo
Sienna Miller: Blah Blah Paparazzi Boo Hoo
Anonim
Image
Image

Det bästa med Sienna Miller är att hon verkligen inte har en blodig ledtråd.

Om du har sett Sienna Miller i action för ett par sekunder, kommer du att inse att hon är en så ojämn reklamhörning att hon skulle humla en get på en vattenrutschbana om det resulterade i en viss dagstidning. Men trots att den här kolossala uppmärksammaren är, hatar Sienna Miller det faktiskt när folk tar sitt foto och är glad att gå till domstol för att berätta för alla om.

Sienna Miller var i rätta igår igår om hur paparazzi "jagar" henne, för att hjälpa en högklassig tosswipe-vän som stod inför en paparazzi-relaterad brottsskada. Och för att backa upp hennes attack, har Sienna Miller lovat att aldrig vara i en annan tidning agai … åh, förlåt - vi fick verkliga livet förvirrad med önsketänkande för en sekund där.

Olika kändisar har olika sätt att hantera paparazzi. Vissa blir våldsamma, vissa blir tvister och vissa har gigantiska känslomässiga och fysiska störningar precis framför dem för att få dem att känna sig skyldiga. Sienna Miller har dock olika planer.

Eftersom du inte gör något misstag, är Sienna Miller ett mål för paparazzi. Det är inte på grund av hennes färdigheter som en begåvad skådespelerska, tänker dig, men för att hon eventuellt bröt upp Sean Penns äktenskap och kanske gjorde det med Diddy sekunder efter att hans flickvän födde tvillingar och för att du inte kan öppna en tidning idag ser en bild av Sienna Miller suga hennes kinder i och bobbing upp och ner en röd matta som en välskötta godkännande-krävande ponny.

Och eftersom du vet, det enda sättet som Sienna Miller kan få folk att prata om hennes filmer är om hon har en last av semi-övertygande naken kön i dem.

Hur som helst, även om Sienna Miller självklart slickar en trampans panna om hon trodde att någon skulle ta en bild av det, hatar hon faktiskt att hon tar bilden, speciellt när hon lämnar en nattklubb och paparazzi följer henne runt. Och Sienna Miller har varit i domstol för att informera alla om detta.

Du ser, Sienna Miller är vänner med obnoxious upper class twerp Otis Ferry, och han var i domstol för att gömma en fotografs bilnycklar efter förra årets Baftas. Så, naturligtvis, poppade Sienna Miller med sig för att försvara Otis genom att säga vad en otrevlig massa yobs paparazzi var för henne när hon lämnade en nattklubb med Otis samma natt. Enligt Telegrafen:

Miller berättade för domstolen: "Vi var alla ganska chockade över hur de körde. Anledningen till att de var så hänsynslösa är att de ville ta reda på var jag bodde, vilket gör att du känner dig ganska jakten som en kvinna." Miller sa att hon, hennes vän Brad, Ferry och hans bror Isaac, lämnade Boujis vid klockan 4.30 och blev konfronterad med "aggressiv" paparazzi. Beskrivande hennes rädsla när hon sprang till sin bil, sade Miller: "Oavsett om du är kvinna och du kör och det är män som jagar dig är det en hotande situation."

Otis Ferry blev så småningom rensad av kriminell skada, och sedan krävde en ny lag som förbjuder paparazzi att ta bilder av kända personer. Vilket vi egentligen skulle vara bra med, för att det är en ganska bra chans att Sienna Millers karriär skulle försvinna om det någonsin hände. Och allt som stannar Factory Girl 2: Min, vad en sexig spöke! från att bli gjort är okej med oss.

Alternativt, om paparazzi verkligen är en livshotande hot mot Sienna Miller, kan hon alltid försöka ett annat, lägre profilarbete. Gilla att vara en rekryteringskonsult. Sienna verkar verkligen självcentrerad och påträngande nog för det.

Eller - och det här är den lösning vi ska klumpa på - eftersom Otis Ferry älskar att jaga så mycket, och Sienna Miller känner hela tiden jakten, varför otis jagar Sienna? Jaga litterärt henne med hundar och hästar och vapen. I ett minfält. På månen. Vi skulle gilla det.

Läs mer:

Sienna Miller "kände jagad" av Bafta paparazzi - Telegraf

Rekommenderad: